رییس فدراسیون نتیجه بازی انتخابی را تعیین کرد/ از قبل میخواستند دلاوری را به اینچئون ببرند
در یکی از حساسترین رقابتها عبدالمجید سپهوندی که در تورنمنت چین آمادگی خوبی را از خود نشان داده بود، مغلوب جاسم دلاوری شد تا از حضور در اینچئون بازبماند.
عبدالمجید سپهوندی در گفتگو با خبرنگار ورزشی برنا در خصوص دیدار انتخابی که منجر به حذف او از تیم ملی بوکس در بازی های آسیایی اینچئون شد، اظهار کرد: از پیروزی ام در بازی انتخابی مطمئن بودم، به رغم اینکه بعد از بازگشت از تورنمنت چین از نظر بدنی در شرایط خوبی قرار نداشتم و حدود 10 روز تمرین نکرده بودم، اما می دانستم حریفم، حریفی نیست که بازی را به او واگذار کنم.
وی افزود: من بازی را به جاسم دلاوری که رقیبم بود، نباختم. شرایط دیدار انتخابی به گونه ای پیش رفت که دست من باید به عنوان برنده بالا می رفت، اما آقایان نگذاشتند این اتفاق بیافتد، حتی مربی تیم ملی هم گفت نظر من روی تو بود، اما وقتی رئیس فدراسیون شخصا می خواهد فرد دیگری برندۀ بازی باشد، کسی نمی تواند کاری انجام دهد.
او افزود: هنوز در شوک خط خوردنم از تیم ملی هستم. بعد از بازی انتخابی 24 ساعت در کما بودم و با کسی حرف نزدم. داشتم خودم را برای فینال بازی های آسیایی آماده می کردم و مدام به این فکر بودم که چگونه با حریف قزاقستانی ام بجنگم اما آقایان بدترین شوک را به زندگی من وارد کردند و با سرنوشت من بازی کردند.
وی با بیان اینکه داوران به برد او رأی داده بودند گفت: بعد از پایان بازی ام با دلاوری، داوران من را به عنوان برنده انتخاب کردند، اما رئیس فدراسیون آمد و گفت: دلاوری را برنده اعلام کنید. مگر می شود رئیس فدراسیون بیاید و نتیجۀ یک بازی را شخصا تعیین کند. من با همان شرایط بدی هم داشتم بازی را از دلاوری برده بودم، اما از پیش تعیین شده بود که چه کسی به اینچئون برود.
سپهوندی در پایان خاطرنشان کرد: من با یک روز تمرین در مسابقۀ انتخابی شرکت کرده بودم، از مربیان خواهش کردم که به من فرصت بدهند تا یک هفته دیگر مسابقه بدهم، اما گفتند کمیتۀ امداد تأکید کرده اسامی تیم ملی بوکس زودتر اعلام شود این در حالی است که احسان روزبهانی به دلیل مصدومیت قرار است دو هفته دیگر مسابقه بدهد، اما آقایان فرصت یک هفته ای را از من دریغ کردند.
صداوسیمای ما در علم ارتباطات 50 سال از دنیا عقب است/رسانه های مخالف دولت کاملا هماهنگ هستند
در ادامه جلسات همایش سراسری سرپرستی های استانی خبرگزاری برنا، عصر روز چهارشنبه جلسه ای با حضور تمامی سرپرستان استانی، محمد مبین مدیرعامل خبرگزاری برنا و دکتر باستانی استاد علم ارتباطات و روزنامه نگاری برگزار شد.
دکتر باستانی این جلسه را فرصتی مغتنم دانست که باعث پیشرفت خبرگزاری برنا با همکاری مراکز استان ها می شود.
به گزارش سرویس باشگاه جوانی خبرگزاری برنا، وی در خصوص بحث ژورنالیسم بحران به عنوان آخرین نظریه در روزنامه نگاری پرداخت و گفت: ما 3 انقلاب در ارتباطات داشتیم. در عصر ارتباط ما وارد حوزه دیجیتال شدیم. سیستم وایرلس ما را وارد فضای دیگری کرد و خیلی از مشکلات علم ارتباط را حل کرد و باعث تحول آن شد. این باعث شده است که درس های علم ارتباطات از سال 68 تا کنون بارها و بارها دچار تغییر شود و درس های دیروز همه به موزه بروند و کارشناسان ارتباط ناگزیر به مجهز کردن خود به دانش ها و علم های مختلف هستند.
بحث اصلی در روزنامه نگاری نوشتن نیست
دکتر باستانی در ادامه روزنامه نگاری سایبری را پس از روزنامه نگاری رادیویی، تلویزیونی و نوشتاری، مرحله چهارم روزنامه نگاری دانست و افزود: هم اکنون بحث اصلی در روزنامه نگاری نوشتن نیست بلکه چگونگی شخصی سازی پاسخ به یکایک مخاطبان است. اینکه مخاطب چه نوع خوراک رسانه ای نیاز دارد و مطابق با همان به ارائه اطلاعات بپردازیم.
روزنامه نگاری فراسازگارانه جدیدترین متد روزنامه نگاری
این استاد دانشگاه، روزنامه نگاری فراسازگارانه را جدید ترین متد روزنامه نگاری در دنیا دانست که می توان از طریق شبکه های اینترنتی متون، تصاویر ثابت و متحرک، صدا و تولیدات دیداری-شنیداری را بر مبنای ایده ها و خلاقیت انسانی ایجاد کرد.
مخاطب حرف اول را می زند
وی با بیان اینکه غول های خبری دنیا به دنیای سه بعدی مجازی روی آورده اند، گفت: صداوسیما بخاطر همین مسائل، 50 سال از علم ارتباطات روز عقب است. بحث اصلی این است که در رسانه همه چیز بر مخاطب استوار است و این مخاطبان هستند که در قبال اخبار، فعال تر می شوند.
بحران انواع مختلف دارد
دکتر باستانی ماهیت بحران را بحران طبیعی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی نام برد و افزود: البته در این میان، بحران ها در دو نوع بحران قابل انتظار و بحران های غیر منتظره دسته بندی می شوند که نحوه پرداخت رسانه ها به آنها متفاوت است. مثلاً می دانیم اگر اتفاقی بیفتد بازخوردش چیست. اما اتفاقاتی هم وجود دارد که کسی روحش خبر ندارد و به یکباره در جهان رخ می دهد.
در شرایط بحرانی می شود بی طرف نبود
وی در پایان در خصوص عوامل بحران نیز اظهار نظر کرد: در عوامل بحران ما، بحران های عمدی رسانه پسند و بحران های غیر عمدی داریم. بعنوان مثال برخی اوقات رسانه ها در راستای اهداف، بحرانی خبری تولید می کنند. گاهی هم بحران ها غیر عمدی است ، یعنی کسی فکر نمی کند این موضوع تبدیل به بحران بشود اما ناگهان بزرگ می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در واقع محیط اطلاعاتی بی ثبات داریم که باعث تشدید احساسات، شایعه و خبرچینی می شود. باید در خبرسازی ها بی طرف باشیم. اما در بحران جایی احساس می شود بی طرفی با منافع ملی همراه نیست و مجبور به طرفداری هستی. این مسئله مرزی دارد که باید رعایت شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، رقابتهای جودو قهرمانی نوجوانان کشور با گرامیداشت یاد کودکان مظلوم غزه و منفور دانستن جنایتهای رژیم صهیونیستی روز گذشته در سالن امام علی(ع) دانشگاه یزد و با قهرمانی استان لرستان به پایان رسید.
در این دوره از مسابقات که با استقبال خوب نوجوانان سراسر کشور مواجه بود، بعد از لرستان، خراسان رضوی نایبقهرمان شد و تهران در مکان سوم مسابقات ایستاد.
در نتایج انفرادی نیز تیم لرستان توسط کاویان بیرانوند در وزن منهای شصتوشش کیلوگرم و فردین نوریزاده در وزن منهای هفتاد سه کیلوگرم دو مقام اول کسب کرد.
همچنین کاپ اخلاق این دوره از رقابتها به استان یزد رسید.
در این دوره از رقابتها بیش از دویست و بیست جودوکار از سراسر کشور در 9 وزن باهم به رقابت پرداختند که در پایان این نتایج به دست آمد:
وزن منهای 46 کیلوگرم:
1. بهمن عبدالهی خراسان رضوی
2. علیاصغر رنجبر فارس
3. محمد جهانبخشیان آذربایجان شرقی
4. احمدرضا نقدی فارس
وزن منهای 50 کیلوگرم:
1. سهیل جمالآبادی تهران
2. ایمان نادر نژاد خراسان رضوی
3. ابوالفضل محمودی مرکزی
3. نعیم فردین فارس
وزن منهای 55 کیلوگرم:
1. کیوان مهدی زاده خوزستان
2. جعفر فیروزآبادی خراسان رضوی
3. مهدی میرمحمدی تهران
3. رضا خارا خراسان شمالی
وزن منهای 60 کیلوگرم:
1. محمدرضا صدیقی البرز
2. رضا حاتمی اصفهان
3. سینا قمی توابع تهران
3. علی کریمی راد خوزستان
وزن منهای 66 کیلوگرم:
1. کاویان بیرانوند لرستان
2. سجاد تیموری خراسان رضوی
3. علی مومنی زاده تهران
4. اسماعیل جعفری فارس
وزن منهای 73 کیلوگرم:
1. فردین نوریزاده لرستان
2. جواد صفایی کهکیلویه و بویراحمد
3. سعید مهدوی تهران
4. جواد مرادی خراسان شمالی
وزن منهای 81 کیلوگرم:
1. حامد رشیدی خراسان شمالی
2. قاسم باغچقی خراسان شمالی
3. عرفان قره گوزلو همدان
4. محمدحسن درخشان فر تهران
وزن منهای 90 کیلوگرم:
1. یاور علائی کردستان
2. علیرضا آقائی خوزستان
3. سپهر غنچه شتری البرز
4. فرزین شاهباز خراسان رضوی
وزن بهاضافه 90 کیلوگرم:
1. حسین بایرام زاده آذربایجان شرقی
2. هلال بیدختی تهران
3. محمدحسین فکری قم
4. محمود محمدی کرمانشاه
قابل ذكر است نفرات اول تا سوم هر وزن این مسابقات به اردوی تیم ملی نوجوانان دعوت میشوند.