صعود مشترک کوهنوردان خرم آبادی و کرجی به دماوند
کوهنوردان خرم آبادی وکرجی در یک صعود مشترک به قله 5671متری دماوند در استان تهران صعود کردند این صعود جهت آمدگی برای فتح قله آرارات در کشور ترکیه صورت گرفت.
جهت آمادگی صعود به قله آرارات در کشور ترکیه، کوهنوردان هیات کوهنوردی خرم آباد و کرج در صعودی مشترک به قله 5671متری دماوند در شهرستان تهران صعود کردند.
در این صعود که کوهنوردان از باشگاه یافته، گروه همطناب خرمآباد و کوهنوردان باشگاه خانه کوهنورد کرج حضوری موفق داشته واین قله مرتفع را در چهار روز فتح کردند.
در این صعود کوهنوردانی همچون؛ مصطفی نوری، طهماس حیدری، سیاوش گلدوست، امیر دمیرچی و محمد سعیدی و صبوری حضور داشته و با صعود خود آمادگی خود را برای صعود بینالمللی به قله آرارات در کشور ترکیه به رخ قلل کشیدند.
یك لرستانی دبیر کمیته آموزش فدراسیون جهانی IZSF شد
طی حکمی از طرف دکتر محسن مهرعلیزاده ریاست فدراسیون جهانی ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی، پرافتخارترین قهرمان زورخانهای لرستان به عنوان دبیر کمیته آموزش فدراسیون جهانی منصوب شد.
این حکم در مراسمی با حضور مسوولان عالیرتبه فدراسیون جهانی همچون محمدرضا یزدانیخرم دبیر کل IZSF، دکتر ابراهیم صیقلانی مشاور عالی ریاست فدراسیون جهانی توسط دکتر مهرعلیزاده به محمد باقری اهدا شد.
باقری از جوانان تحصیلکرده لرستان است كه ورزش پهلوانی و زورخانهای را از دوران کودکی در زورخانه طیب خرمآباد زیر نظر پدرش حشمتالله باقری از قهرمانان اسبق کشور، سرمربی تیم ملی ایران در سال 2008، عضو کمیته فنی فدراسیون ملی و از داوران بینالمللی ورزش پهلوانی شروع نمود.
وی عناوین مختلفی از جمله قهرمان برتر سال 2008 جهان، 4 نشان طلای آسیایی و بینالمللی، ثبت نوآوریهای ورزشی برای اولین بار در سطوح بینالمللی درIZSF، اولین تندیس پهلوانی جام غدیر ایران 1386، ورزشکار برتر از طرف صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سال 86، رکوردار رشته پهلوانی سنگ 120 ایران در لیگ برتر 1390، جوان برتر از طرف نماینده ولی فقیه در استان سال 90، بیش از 30 مقام قهرمانی کشور در ردههای مختلف سنی، ثبت مقالات علمی مرتبط در حوزه ورزش پهلوانی در سطوح بینالمللی را در كارنامه دارد.
بروجرد قهرمان مسابقات بدمینتون و هندبال دانشآموزان لرستان شد
مسابقات بدمینتون انتخابی آموزشگاههای استان لرستان جهت اعزام به مسابقات کشوری با شركت 5 تیم در بروجرد با قهرمانی این تیم به پایان رسید.
مسابقات بدمینتون انتخابی آموزشگاههای استان لرستان جهت اعزام به مسابقات کشوری با شركت 5 تیم در بروجرد برگزار گردید.
در این مسابقات پس از انجام 30 بازی، نفرات اول تا پنجم به شرح زیر معرفی و به مسابقات کشوری راه یافتند:
1-عرفان معماری از بروجرد
2- امید کشوری از خرمآباد
3- ایمان چوپانی از بروجرد
4- حسین گودرزی از بروجرد
5- مهدی نوراحمدی از خرمآباد
برگزاری این مسابقات بر عهده پیمان صفایی مسوول انجمن بدمینتون بروجرد، محمود نامداری دبیر هیات بدمینتون این شهرستان و منصور سجادیان مسوول کمیته داوران استان لرستان بود.
بروجرد فاتح مسابقات بدمینتون و هندبال دانشآموزان لرستان شد
اسامی تیم قهرمان: پیمان صفایی- عرفان معماری- امید کشوری- ایمان چوپانی- حسین گودرزی- مهدی نوراحمدی- محمود نامداری– محمد نوراحمدی
بروجرد قهرمان هندبال مقطع ابتدایی
همچنین مسابقات هندبال مقطع ابتدایی استان با قهرمانی تیم بروجرد خاتمه یافت.
این مسابقات به میزبانی بروجرد در سالن شهید صارمی انجام پذیرفت و در پایان تیم بروجرد عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و تیمهای الشتر و نورآباد مقامهای دوم و سوم را کسب نمودند.
لازم به ذکر است تیم بروجرد به عنوان نماینده استان در مسابقات کشوری که در اراک برگزار میشود، شرکت مینماید.
دعوت ۶ هاکیباز لرستانی به مرحله دوم اردوی تیم ملی
دومین مرحله اردوی تدارکاتی هاکی چمنی از امروز با حضور ۲۶ بازیکن که نام ۶لرستانی خم در لیست دیده میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، این مرحله اردوی تدارکاتی با حضور ۲۶ ورزشکار به مدت یک هفته به میزبانی نقده برگزار خواهد شد.
در این اردو سیدمحسن قاسمی، رضا رحیمیپور، شایان بزرگزاده، یعقوب بهرامی، بهداد بیرانوند و محمد کریمی از استان لرستان نیز حضور دارند.
ورزشکاران دعوت شده به این مرحله از اردو، تمرینات خود را زیر نظر رجب نورانی سرمربی و ابوالفضل یوسفی مربی تیم ملی برای حضور در لیگ جهانی هاکی چمنی برگزار میکنند.
لیگ جهانی هاکی از تاریخ ۱۴تا ۱۶ شهریور ماه در عمان و با حضور آذربایجان، ازبکستان، عمان و ایران برگزار میشود.
اسامی ورزشکاران دعوت شده به این مرحله از اردو: علیرضا چزانی، سجاد نوری، وحید فتحی، بهنام سعدی، ساسان حاتمینژاد، سیدمحسن قاسمی، رضا رحیمیپور، شایان بزرگزاده، یعقوب بهرامی، بهداد بیرانوند، محمد کریمی، مسعود بهلولی، محسن بهلولی، کاوه ملکی، محمد اثنی عشری، رضا نوروززاده، وحید صمدی، پیام لشکری، میلاد شکوری، حمید نورانیان، امیر اروئی، محمد حسینزاده، سجاد ممیزاده، نوید طاهریراد، نیما حیدری و مسعود مراتی
جامعه ورزش لرستان یکپارچه و متحد در راهپیمایی جهانی روز قدس شرکت کرده و یک بار دیگر ظلم ستیزی خود را در قبال جنایات رژیم منفور صهیونیستی فریاد زدند.
جامعه ورزش لرستان همچون سال های گذشته، روز جمعه و در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همپا و همگام با ملت سلحشور ایران اسلامی در راهپیمایی جهانی روز قدس که یادگار ارزنده معمار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) است، شرکت کردند و علیه جنایات ددمنشانه صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی بانگ دادند.
در این مراسم محمدی اصل، مدیر کل،زهرهای- حراست-،زاهدی و عزیزپور- معاونین ورزشکاران-، قهرمانان، مربیان و پیشکسوتان به همراه مسئولان و دست اندرکاران ورزش در جای جای کشور، همان گونه که در میادین بین المللی ورزش و در همبستگی با آرمان های ملت مظلوم فلسطین، نمایندگان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناخته و در جبهه دفاع از مظلومان فلسطینی ایستاده اند، وهمگام با ملت ظلم ستیز و عدالت خواه ایران اسلامی، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند تا یک بار دیگر ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب اسرائیل، از مظلومیت و حق خواهی ملت فلسطین در برابر نظام استکبار و باصطلاح مدعیان حقوق بشری، دفاع کنند.
دعوت بسكتباليست جوان لرستاني به اردوي تيم ملي جوانان
کادر فني تيم بسکتبال جوانان کشورمان 14 بازيکن را به اردو دعوت کرد كه بين آنها، نام يك بازيكن لرستاني نيز به چشم مي خورد.
اردوي آمادگي تيم بسکتبال جوانان از صبح روز چهارشنبه هشتم مردادماه تا اعزام به مسابقات جوانان آسيا در سالن بسکتبال مجموعه ورزشي آزادي برگزار خواهد شد.
14 بازيکن به اين مرحله از اردو دعوت شدهاند که بايد ساعت 10 صبح روز چهارشنبه 8 مرداد در محل اردو خود را به سرپرست تيم معرفي کنند.
محمد يوسفوند بازيكن 18 ساله لرستاني كه در پست سانتر بازي ميكند، عضو باشگاه البدر بندر كنگ است. وي خردادماه امسال به عنوان ارزشمندترین بازیکن کمپ بسکتبال بدون مرز در تايوان انتخاب شد.
اسامي نفرات دعوت شده: آرش بنيمهدي، دانيال اسکندري، عبدالصمد سرودي، درو درغوکاسيان، رهام کبير، محمدرضا رضايي، مهدي جعفري، عليرضا قمري، محمد يوسفوند، مهيار مهر، علي اللهوردي، نويد رضاييفر، علي نصيريرينه و آرمين نظريان
اسامي کادر فني: ژوزف نظريان(سرپرست)، ميلوش پيئيچ(سرمربي)، مهران آتشي(مربي)، محمدرضا اسلامي(مربي)، کريم محمدپور(فيزيوتراپيست) و حسن تشکري(بدنساز)
حذف فرنگیکار لرستانی در رقابتهای بینالمللی باکو
مسابقههای بینالمللی کشتی فرنگی جایزه بزرگ باکو امروز آغاز شد.
میلاد خسروی فرنگیکار لرستانی در وزن 80 کیلوگرم در مسابقهی اول پیتر بالو از صربستان را 9 بر 2 از پیش رو برداشت و در کشتی دوم مقابل امینالله مدوف از آذربایجان قرار گرفت و در حالی که نتیجه مبارزه 7 بر 7 مساوی بود، خسروی به تصور اینکه زمان کشتی به پایان رسیده است دست از مبارزه کشید و در این لحظه حریف آذربایجانی موفق شد از غافلگیری وی استفاده کرده و خسروی را ضربه فنی کند. به این ترتیب وی از دور مسابقات کنار رفت.
خسروی از آیندهدارهای کشتی فرنگی ایران بهحساب میآید که سال گذشته در رقابتهای قهرمانی کشور هنگامی که برای حضور در رقابت ردهبندی آماده میشد، با حمله یک تماشاگر با چاقو از ناحیه صورت زخمی شد و همین مصدومیت سبب شد، مدتی از کشتی دور بماند و لطمه خورد.
سئول سازمان بسیج ورشکاران لرستان:
مسئول سازمان بسیج ورشکاران لرستان گفت: آسیبهای ماهواره در بین جامعه ورزشی لرستان تبیین میشوند.
سرهنگ پاسدار بهروز بازگیر در جلسه شورای قشر و شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان بسیج ورزشکاران لرستان که در محل اداره کل ورزش و جوانان لرستان برگزار شد، بیان داشت: تبلیغات و فضا سازی و انجام فعالیتهای مبتکرانه در اماکن ورزشی، برگزاری جلسات توجیهی برای مربیان، مسئولان اماکن ورزشی و ورزشکاران، برگزاری نشستهای عمومی روشنگرانه با حضور حداکثری جامعه ورزشی استان در فصل تابستان از جمله برنامههایی هستند که با هدف تبیین آسیبهای ماهواره توسط سازمان بسیج ورشکاران لرستان برگزار میشوند.
وی با اشاره به فرموده هبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ماهواره گنداب فسادی است که تیرهای زهرآگین خود را به سمت کشورها هدف گیری میکند افزود: امروز بیش از س۳۰ هزار شبکه ماهوارهای در سطح دنیا فعال هستند و از این تعداد سه هزار شبکه در ایران قابل دریافت هستند.
مسئول سازمان بسیج ورشکاران لرستان گفت: در کشورمان هشت شبکه ماهوارهای سیاسی تجزیه طلب، سه شبکه سیاسی بیگانه، ۸۰ شبکه مصرف گرایی، پوشش و مد، ۲۴ شبکه دینی و مذهبی، ۱۹ شبکه کودک و نوجوان و ۴۸ شبکه فیلم، سریال و سرگرمی قابل دریافت هستند.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش لرستان؛
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش لرستان از اعزام ۲۰۳ دانشآموز دختر و پسر به مسابقات قهرمانی کشور خبر داد.
فرید بهرامی اظهار داشت: ۲۰۳ دانشآموز ورزشکار دختر و پسر لرستانی همراه با ۳۳ مربی و سرپرست در ۹ رشته ورزشی و در قالب ۲۳ تیم به مسابقات قهرمانی کشور اعزام میشوند.
وی با بیان اینکه مسابقات ورزشی قهرمانی کشور امسال به میزبانی استانهای خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان، مازندران، مرکزی و چهار محال بختیاری برگزار میگردد گفت: این مسابقات از ۱۲مرداد آغاز میشود و تا پایان شهریورماه سال جاری ادامه دارد.
دعوت رکابزن لرستانی به اردوی تیم ملی دوچرخهسواری استقامت
دور جدید اردوی تیم ملی دوچرخهسواری استقامت با حضور ورزشکار لرستانی آغاز خواهد شد.
این اردو بهمنظور آمادگی بیشتر برای حضور در بازیهای آسیایی 2014 اینچئون کرهجنوبی از پنجم مرداد ماه در محل کمپ تیمهای ملی پیست دوچرخهسواری مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز میشود.
اسامی ملیپوشها براساس نتایج کسب شده در رقابتهای آسیایی و بینالمللی اعلام شده که آروین معظمیگودرزی از استانمان نیز در بین مدعوین است.
قادر میزبانی، بهنام خلیلی خسرو شاهی، میرصمد پورصیدی(آذربایجان شرقی)، امیر زرگری(البرز)، مهدی سهرابی(زنجان) و حسین عسکری(مرکزی) دیگر دعوت شدهها به این مرحله از اردو هستند.
لازم به ذکر است، بازیهای آسیایی اینچئون کرهجنوبی از 28 شهریور تا 12 مهرماه برگزار میشود.
حضور ۵ لرستانی در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان از ۳ تا ۱۴ مرداد ماه در خانه کشتی شماره یک تهران با حضور ۴ کشتیگیر و یک مربی از لرستان در خانه کشتی تهران برگزار میشود.
محمد نوربخش در ۵۹ کیلوگرم، برومند اصلان در ۷۱ کیلوگرم، میلاد خسروی در ۸۰ کیلوگرم و مهدی زودآشنا در ۹۸ کیلوگرم لرستانیهای حاضر در این اردو هستند.
ناصر نوربخش نیز بهعنوان مربی اردونشیان را همراهی میکند.
اسامی نفرات دعوتشده به این شرح است:
اسامی نفرات دعوت شده به این اردو که تا روز ۱۴ مردادماه ادامه خواهد داشت به شرح زیر است:
۵۹ کیلوگرم: حمید سوریان (تهران) محسن حاجیپور (مازندران) محمد نوربخش (لرستان) سامان عبدولی (خوزستان) شیرزاد بهشتیطلا (تهران)
۶۶ کیلوگرم: امید نوروزی (فارس) مهدی زیدوند (خوزستان) ابوذر نورزاده (البرز) امین سوری (خوزستان)
۷۱ کیلوگرم: سعید عبدولی (خوزستان) افشین بیابانگرد (تهران) جعفر توسلی (فارس) برومند اصلان (لرستان)
۷۵ کیلوگرم: فرشاد علیزاده (تهران) هادی علیزادهپورنیا (قم) یوسف اخباری (تهران) عادل بائیتبار (مازندران)
۸۰ کیلوگرم: حبیب اله اخلاقی (خوزستان) میلاد خسروی (لرستان) یوسف قادریان (البرز)
۸۵ کیلوگرم: مجتبی کریمفر (تهران) داود اخباری (تهران) حسین نوری (البرز) سامان عزیزی (کردستان)
۹۸ کیلوگرم: قاسم رضایی (مازندران) مهدی علیاری (تهران) مهدی زودآشنا (لرستان)
۱۳۰ کیلوگرم: بشیر باباجانزاده (مازندران) بهنام مهدیزاده (تهران) مهدی نوری (اردبیل) امیر قاسمی منجزی (خوزستان)
سرمربی: احد پازاج (اردبیل)
سایر مربیان: هیأتهای استانهای مازندران، خوزستان، فارس و تهران هر کدام یک مربی معرفی نمایند.
مربیان تیم ملی: ناصر نوربخش (لرستان) مهدی محمدی (البرز) مسعود هاشمزاده (آذربایجان شرقی)
سرپرست: حسن رنگرز
جلسه علنی شورای اسلامی شهر خرمآباد؛
هفتاد و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر خرمآباد در صحن شورا برگزار شد. و سالن ورزشی قدیمی 22 بهمن خرمآبادبه احتمال فراوان تخریب می شود.
در این جلسه در خصوص نامههای مردمی و كمیسیونهای تخصصی شورا و شهرداری بحث و تصمیمگیری شد. همچنین بنا بر دعوت قبلی، پیمانكاران فضای سبز مناطق سهگانه شهرداریهای خرمآباد به همراه مسعود مختاری معاونت اداری و مالی شهرداری، علی محمدخانی معاونت خدمات شهری، رسول جلالوند مدیرعامل فضای سبز و مدیران مناطق سهگانه شهرداری در خصوص وضعیت فضای سبز سطح شهر توضیحاتی بیان شد و مشكلات این حوزه به صورت كارشناسی مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه نیز مربیان و ورزشكاران رشته جودو با حضور در صحن شورا درخواست خود را در خصوص عدم تخریب سالن 22 بهمن كیو اعلام كردند.
آن گاه چند تن از اعضای شورا با ارائه راهكار، به ورزشكاران قول دادند كه در صورت تخریب این سالن ورزشی، مكان دیگری برای تمرینات آنها در نظر گرفته میشود.
3مدال رنگارنگ لرستانیها در تورنمنت بوكس چین
به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان، تورنمنت بینالمللی بوكس چین با حضور 120 بوکسور از 16 کشور دنیا در حالی از روز دوشنبه هفته گذشته آغاز شده که تیم ملی بوکس ایران با 9 نفر راهی این رقابتها شد. 17 تیم در این مسابقات حضور داشتند كه البته چینیها با دو تیم در این مسابقات شرکت کرده بودند و تیم كشورمان نیز با درخشش 3 بوكسور لرستانی در رده سوم این مسابقات قرار گرفت.
تورنمنت بینالمللی چین در حالی روز شنبه به پایان رسید که تیم ملی ایران با 5 نشان طلا، نقره و برنز به کار خود پایان داد و از این بین سهم لرستانی ها 3 نشان بود.
فروتنگلآرا بوكسور كرمانشاهی وزن 60 کیلوگرم تیم كشورمان در این مسابقات نشان طلا كسب كرد. سجاد محرابی بوكسور بروجردی در وزن 75 کیلوگرم به نشان نقره رسید.
عبدالمجید سپهوندی بوكسور خرمآبادی در وزن 91+ کیلوگرم صاحب گردنآویز نقره شد و احسان روزبهانی دیگر بوكسور بروجردی در وزن 81 کیلوگرم به نشان برنز رسید. امین قاسمیپور هم در وزن 69 کیلوگرم مدال برنز دریافت كرد.
در ردهبندی تیمی، تیم ملی چین با کسب 27 امتیاز عنوان قهرمانی در این رقابتها را کسب کرد. تیم ملی کوبا با کسب 18 امتیاز عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد و تیم ملی کشورمان با کسب 16 امتیاز سکوی سوم این دوره از مسابقات را به دست آورد. تیم ملی ایران با ترکیب 9 بوکسور در این رقابتها حضور پیدا کرد که محمد ستارپور و جاسم دلاوری در این مسابقات وارد رینگ نشدند.
دعوت قایقران لرستانی به سومین مرحله اردوی تیم ملی روئینگ جوانان
سد سلیمان شاه استان کرمانشاه از فردا 2 مردادماه میزبان سومین مرحله اردوی تدارکاتی تیم ملی روئینگ مردان در رده سنی جوانان خواهد بود.
رضا عیدیبیرانوند از لرستان، آرمین کرمبین، علی شاهمحمدی، آرمین اسدمسجدی و علی نیکوخصال از تهران، پیام مطاعی از کرمانشاه و حمید چوبداری از همدان برای حضور در این اردو فرا خوانده شدهاند.
این مرحله از اردوی تیم ملی روئینگ مردان جوانان کشورمان تحت نظر افشین فرزام مدیر تیمهای ملی، جواد محمدی مربی و سیدمحمد عسکری گهر دستیار مربی از 2 مردادماه آغاز و تا 22 مردادماه ادامه خواهد داشت.
تیم ملی روئینگ مردان جوانان کشورمان خود را برای حضور در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا که از 12 شهریور ماه در شهر ییلان کشور چین تایپه برگزار میشود، آماده میکند.
قهرمانی کشتیگیر لرستانی در رقابتهای بینالمللی ارمنستان
پیمان یاراحمدی در رقابتهای جام استفان سرکسیان کشور ارمنستان قهرمان شد.
در وزن 70 کیلوگرم این رقابتها، یاراحمدی در دور اول با نتیجه 10 بر صفر از سد آرتوم خیراخوسیان از ارمنستان گذشت. وی در دور دوم گریگور گیکوریان از ارمنستان را با نتیجه 13 بر 5 شکست داد و بعد از دو برد، برابر نمایندگان ارمنستان در دور سوم در مبارزه سرگروهی برای رسیدن به فینال با نتیجه 12 بر 2 از سد تورنیک روستیاشویلی از گرجستان گذشت و به فینال راه یافت.
این آزادکار لرستانی برای کسب مدال طلا به مصاف لئونید بازان از بلغارستان رفت و با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید.
آزادکارهای کشورمان در این رقابتها که با حضور کشتیگیرانی از 9 کشور در شهر واندازور ارمنستان برگزار شد توسط پیمان یاراحمدی در وزن 70 کیلوگرم، محمد مکتبدار در وزن 74 کیلوگرم و سید رضا موسوی در وزن 125 کیلوگرم صاحب مدال طلا، امیر محمدی در وزن 97 کیلوگرم مدال نقره و حسن مرادقلی در وزن 61 کیلوگرم صاحب مدال برنز شدند.
دعوت بانوی لرستانی به اردوی تیم ملی کانوپولو
سومین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی کانوپولوی بانوان به منظور حضور موفق در رقابتهای قهرمانی جهان از اول مردادماه در دریاچه آزادی آغاز و تا 10 مرداد ادامه خواهد یافت.
مسابقات قهرمانی جهان کانوپولو 2 تا 6 مهرماه در فرانسه برگزار میشود. تیم ملی کانوپولوی بانوان کشورمان نیز بهعنوان قهرمان آسیا در این رقابتها حضور دارد. به همین منظور این تیم در آغاز سومین مرحله اردوی آمادگی خود با حضور 12 قایقران به آب خواهد زد.
شیوا مولوینیا از اصفهان، مریم زنبق از البرز، نیلوفر میرجهان بخش، مریم شاه محمدنیا و ترانه کامیاب از تهران، الهه پورعبدیان از گیلان، الهام تحقیقی، فرناز زینلی و مهلا عاطفهدار از خراسان رضوی، ملیکا برون از مرکزی و صبا رحمتی از لرستان نفرات دعوت شده به این مرحله از اردو هستند.
قهرمانی کشتیگیر لرستانی در رقابتهای بینالمللی ارمنستان
وی در دور دوم گریگور گیکوریان از ارمنستان را با نتیجه 13 بر 5 شکست داد و بعد از دو برد، برابر نمایندگان میزبان در دور سوم در مبارزه سرگروهی برای رسیدن به فینال با نتیجه 12 بر 2 از سد تورنیک روستیاشویلی از گرجستان گذشت و به فینال راه یافت.
این آزادکار لرستانی برای کسب مدال طلا به مصاف لئونید بازان از بلغارستان رفت و با نتیجه 2 بر یک به برتری رسید.
آزادکارهای کشورمان در این رقابتها که با حضور کشتیگیرانی از 9 کشور در شهر واندازور ارمنستان برگزار شد توسط پیمان یاراحمدی در وزن 70 کیلوگرم، محمد مکتبدار در وزن 74 کیلوگرم و سید رضا موسوی در وزن 125 کیلوگرم صاحب مدال طلا، امیر محمدی در وزن 97 کیلوگرم مدال نقره و حسن مرادقلی در وزن 61 کیلوگرم صاحب مدال برنز شدند.
استعدادهای که در مدارس غیر اصولی فوتبال ناکام میمانند
فصل تابستان که میرسد خیلی از نوجوانان در رویای فوتبالیست شدن غرق میشوند. به هر حال با تعطیلی مدارس اوقات فراغت آنها بیشتر میشود و همین بهانهای است تا فوتبال را جدیتر از فصول دیگر دنبال کنند، پیشتر شاید یک توپ پلاستیکی و ۲ دروازه کوچک در کوچه و زمینهای خاکی محله جوابگوی نیاز بچهها بود، اما چند سالی است که راهاندازی مدارس فوتبال و تبلیغات آنها برای آموزش و معرفی بازیکن به تیمهای پایه باشگاههای بزرگ، خانوادهها را وسوسه میکند تا به امید فوتبالیست شدن فرزندانشان آنها را در این مدارس ثبتنام کنند و حتی هزینههای زیادی بپردازند.
رشد عجیب تعداد مدارس فوتبال در تابستان گذشته اداره کل ورزش وجوانان لرستان را بر آن داشت تا مجوز مدارس غیرقانونی را باطل کند. پس از آن فهرست مدارس مورد تایید در هر استان منتشر شد که به عنوان مثال در استان لرستان تنها ۱۰ مدرسه مطابق با آییننامه و استانداردهای موجود شناخته شد، اما با گذشت یکسال از این اقدام باز هم با فرا رسیدن فصل تابستان به نظر میرسد که فعالیت برخی از مدارس غیرقانونی از سرگرفته شده و عجیبتر اینکه همچنان به دلیل علاقه نوجوانان، مورد استقبال خانوادهها قرار میگیرد که باید در این مورد با هوشیاری بیشتری تصمیمگیری کنند.
مدارس فوتبال یا دکان دلالی همگام با روزهای آخر ماه بهار و پایان یافتن امتحان دانشآموزان و فرا رسیدن فصل تابستان و برای پر کردن اوقات فراغت نونهالان و نوجوانان در فصل تابستان بسیاری از علاقهمندان به ورزش برای استفاده از تعصیلات تابستانی و استفاده بهینه از وقت خود به ورزش در رشتههای مختلف روی میآورند که در این میان مدارس شنا، والیبال، اسکواش، کشتی، هندبال، بسکتبال و... از رونق خاصی برخوردارند ولی جایگاه ورزش جذاب و پرطرفدار فوتبال قابل قیاس با هیچ رشته نیست.
در این میان در استان لرستان نیز مدارس فوتبال همه ساله باعث پر کردن وقت نوجوانان لرستانی بوده و هست ولی در این میان در گذشته متاسفانه با توجه به اینکی مسوولان نظارت کافی را بر مدارس فوتبال نداشتند. در بسیاری از به ظاهر مدارس فوتبال در خرمآباد شاهد حضور مربیان بدون کارت و حتا بازیکنان کمتر از ۱۶سال به عنوان مربی و آموزش دهنده بودیم که به جای یاد دادن اصول صحیح فوتبال در پایه باعث هرز رفتن استعداد نونهالان خرمآبادی میشدند. نکته جالبتر نداشتن کارت مربیگری و گواهینامه فعالیت و پروانه مدارس بودیم که در حقیقت مدارس فوتبال را در لرستان با دکانهای دلالی اشتباه گرفته بودند.
در این میان البته باید حساب مدارس فوتبال شامل سرخ جامگان (پرسپولیس) با مدیریت سعید سپهوند، سایپا با مدیریت عزیز سلیمانینژاد، کاسیت با مدیریت علی رضا سبزیپور، سرخ پوشان با مدیریت علی ولینژاد، رویای افلاک با مدیریت خداداد مدنی، خیبربا مدیریت ولی خسروی و... را از دیگران جدا دانست. این مدارس با بهکار گیری مربیان طراز اول استان هدفی جز پرورش استهدادهای فوتبال خرمآباد نداشتهاند و در حال حاضر با قوانین جدید فدراسیون فوتبال امیدواریم هیأت فوتبال لرستان نظارت کافی را به مدارس فوتبال داشته باشد.
بررسی وضعیت مدارس فوتبال استانی در روزهای تابستان این داستان بچههایی است که با بازی روی آسفالت داغ رویای فوتبالیست شدن دارند. همزمان با تعطیلی مدارس و فراگیر شدن رشته فوتبال در دنیا، شور و شوق مضاعفی در بین نوجوانان و خانوادههایشان برای ثبتنام در مدارس فوتبال ایجاد شده تا جایی که بسیاری از خانوادهها فرزندان خود را به امید فوتبالیست شدن در این مدارس ثبت نام میکنند. این موضوع در حالی اتفاق میافتد که با توجه به تجربه های سالهای پیش، افراد سودجو و فرصت طلب با سوء استفاده از علایق نوجوانان و خانوادههایشان و به عناوین مختلف اقدام به راه اندازی مدرسه فوتبالهای غیر مجاز میکنند.
در لرستان به هر کوچه یا حتی خیابانی که سر بزنید، با کودکان و نوجوانانی مواجه میشوید که وقتی توپ مقابل پایشان قرار بگیرد، خود را جای نام آورترین فوتبالیستها قرار میدهند و دوست دارند روزی مثل این بازیکنان شوند. شما رویاهای بزرگ و دست نیافتنی را در چهره تکتک کودکان و نوجوانان ایرانی میبینید اما، از تمام آنهایی که در ایران با دویدن روی آسفالت در روزهای داغ تابستان سعی میکنند به آرزوهای خود دست یابند مگر چند نفر شانس حضور در زمین چمن، فوتبال بازی کردن با توپ استاندارد و تبدیل شدن به یک فوتبالیست حرفهای را دارند؟ رئیس هیأت فوتبال لرستان بهعنوان یک استانی که دارای علاقهمندان زیادی در مدارس فوتبال تحت مدیریت خود است، با هشدار به خانوادهها در مورد فعالیت مدارس فوتبال غیرمجاز و افراد سودجو و فرصت طلب؛ از آنها خواست که قبل از ثبتنام از داشتن امکانات لازم و مجوز تاسیس مدرسه فوتبالها به وسیله موسس مدرسه مطمئن شوند و از ثبتنام کننده بخواهند تا مجوز فعالیت خود را در انظار عموم قرار دهند.
همایون بهاروند گفت: هیأتهای فوتبال اجازه فعالیت به مدارس فوتبال بدون مجوز در هیچ جای استان نمیدهند. مطمئن باشید در صورت مشاهده تخلف، به شدت با این موضوع برخورد خواهیم کرد.
وی ادامه داد: راهاندازی مدارس فوتبال آییننامه خاص خود را دارد و همین طور نیست که فردی بخواهد بدون مجوز و بدون کار کارشناسی اقدام به راهاندازی مدرسه فوتبال کند؛ مربیانی هم که در این مدارس فعالیت میکنند باید گواهینامه مربوط به این مدارس را از هیأت فوتبال دریافت کنند، از طرفی تعداد نفراتی که در یک کلاس حضور داشته باشند حداکثر ۲۵ نفر است و بیش از این تعداد، بازدهی مطلوب حاصل نخواهد شد.
بهاروند با اشاره به تشکیل کمیته نظارت بر مدارس فوتبال در هیأت فوتبال استان، تصریح کرد: اعتقاد داریم نباید مدارس فوتبال به منبع درآمدی برای یک عده افراد سودجو تبدیل شود بلکه باید این مدارس در رشد و توسعه فوتبال استان تاثیرگذار باشد، به همین دلیل در مورد تخلفات و اقدامات غیرقانونی در این حوزه، اصلا کوتاه نمیآییم.
وی در مورد مبلغ شهریه ثبتنام در این مدارس اظهار کرد: بر اساس دستورالعملی که از طرف اداره کل ورزش و جوانان به ما داده شده است، مدارس فوتبال حق ندارند برای هر ماه بیش از ۸۰ هزار تومان از هر عضو دریافت کنند.
بهاروند با بیان اینکه در خرمآباد نزدیک به ۱۰ مدرسه فوتبال و در کل استان نزدیک به ۴۰ مدرسه در حال فعالیت هستند، افزود: به مسوولان مدارس به هیچ عنوان به بهانه تست گرفتن حق ندارند از افراد پول دریافت کنند. در این مدارس طبق شرایطی که در نظر گرفته شده افراد ثبت نام کرده و زیر نظر مربیان فعالیت میکنند و برای تست گرفتن هیچ هزینهای نباید دریافت شود.
رئیس هیأت فوتبال لرستان در پایان این استان را پیشرو در زمینه تأسیس مدارس فوتبال در سطح کشور دانست و گفت: چند سال پیش که دستورالعملی برای مدارس فوتبال از طرف فدراسیون تدوین نشده بود، در جلسهای با مسوولان فدراسیون فوتبال مسائل مربوط به این مدارس را در میان گذاشتیم و قرار شد استانهای دیگر از استان لرستان در این رابطه الگوبرداری کنند.
همچنین دبیر هیأت فوتبال لرستان نیز گفت: شاید نزدیک به یک دهه است که کارشناسان خبره فوتبالی این فریاد را میزنند که اگر به تیمهای پایه و آموزش درست از سنین نوجوانی توجه نشود باید به زودی این فوتبال را تعطیل کرد و نمونه این بیتوجهیها همین بود که چند سال است ستارهای از فوتبال لرستان به سطح اول فوتبال ایران معرفی نشدهاند.
سعید رستمی تصریح کرد: البته چند مدرسه فوتبال با قدمت که دارای مدیریت و مربیان فوتبالی مانند مدرسه فوتبال پرسپولیس با مدیریت سعید سپهوند و سایپا با مدیریت عزیز سلیمانی از دیگر مدارس فوتبال که فقط برای درآمد و خالی کردن جیب خانوادهها شکل گرفته، حسابشان جدا است.
وی ادامه داد: این یک درد بزرگ است که از بین ۱۵۰ بازیکن فقط دو نفر بتوانند از فیلتر کادرفنی رد شوند. پس در این مدارس فوتبالی که هر سال مثل قارچ در حال رویش هستند چه چیزی آموزش داده میشود؟
رستمی اضافه کرد: اگر در فصل تابستان که مشتاقان بیشتری برای ثبتنام در این مدارس فوتبال به صف میایستند گذرتان به این مکانها افتاد میبینید که چطور خانواده این بازیکنان نو پا مشتاقانه در حال تماشای تمرینی هستند که در نهایت خروجی آنچنانی ندارد ولی در عوض برای ثبتنام در همین کلاسها چه پولهای کلانی که از خانوادهها گرفته نمیشود. شاید بهتر است هیات فوتبال لرستان بابت برگزاری چنین کلاسهایی دقت نظر بیشتری داشته باشد و راههای مجوز دادن به هر فرد یا موسسه داده نشود. اگر قرار باشد این بار کج همچنان رشد کند به زودی برای پیدا کردن یک بازیکن معمولی هم باید چراغ به دست گیریم تا در روز روشن بلکه بتوان یک بازیکن به معنای واقعی، آیندهدار پیدا کرد. باشد که این صحبتها اثری بر مسئولان مربوطه بگذارد و کسی پیدا شود که دلش به حال آینده این فوتبال بسوزد.
همچنین مسوول کمیته آموزش هیأت فوتبال لرستان هم در این رابطه اظهار کرد: به طور کلی باشگاهها باید مبتکر مدارس فوتبال باشند و برای تغذیه تیمهای بزرگسالان خودشان هم که شده، مدارس قوی فوتبال را راهاندازی کنند.
غلامرضا چگنی افزود: مطمئن باشید اگر مسوولان هیأت فوتبال و تربیتبدنی از ما حمایت کنند، نظارت دقیق و جدی بر مدارس فوتبال خواهیم داشت و اجازه نمیدهیم این مدارس به منبع درآمد برای عدهای افراد سودجو تبدیل شود.
وی ادامه داد: سوال این است که چرا باید در مدارس فوتبال به خاطر کم کردن هزینهها از مربیان ناشناخته استفاده شود و مربیان بزرگ جایی در این مدارس نداشته باشند؟ من فکر میکنم اکنون بیشتر مدارس جنبه مادی پیدا کردهاند؛ البته این حق را هم باید برای مسوولان مدارس فوتبال قائل شد که به فکر تامین مخارج باشند و در این رابطه باید یک برنامهریزی دقیق از سوی مسوولان مربوطه انجام شود.
چگنی در خصوص فعالیت مدارس غیرمجاز در سطح استان، خاطرنشان کرد: سال گذشته چند مدرسه فوتبال غیرمجاز در استان فعالیت میکرد که با آنها برخورد شد.
همچنین معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان هم در همین ارتباط از نظارت دقیق این اداره بر چگونگی تأسیس مدارس فوتبال در سطح استان خبر داد.
عبدالله عزیزپور با اعلام این خبر، افزود: در رابطه با مداس فوتبال دو نکته وجود دارد؛ نکته اول اینکه در هیأت فوتبال کمیتهای به نام کمیته آموزشی و کمیته مدارس فوتبال وجود دارد که متولی تربیت مربیان مدارس فوتبال است و هر سال باید مربیان از این هیأت تاییدیه فعالیت دریافت کنند؛ نکته دیگر اینکه برای راه اندازی یک مدرسه فوتبال، ابتدا باید با هیأت فوتبال استان هماهنگیهای لازم انجام شود و پس از آن، با بررسی تمام جوانب از جمله نداشتن سوء پیشنیه، عدم اعتیاد به مواد مخدر مسوولان مدارس و پس از بازدید از مکان تاسیس مدارس، مجوز صادر میکند.
وی در مورد نحوه تعیین قیمت برای ثبت نام در مدارس فوتبال اظهار کرد: کمیته قیمت گذاری اداره، پس از بررسی مسائل، مبلغ مشخصی را برای ثبت نام در مدارس تعیین میکند که امسال این مبلغ برای هر نفر در ماه، حداکثر ۸۰ هزار تومان است.
در پایان باید به این نکته اشاره کرد که پایه و اساس شکل گیری یک ساختار قدرتمند در فوتبال کشور، توجه به ردههای سنی پایه و همین مدارس فوتبال است که متاسفانه در سالهای اخیر شاهد هستیم که نظارت دقیقی بر فعالیت مدارس فوتبال از سوی مسوولان مربوطه نمیشود و این مدارس فقط به منابع درآمد برای عدهای افراد سودجو تبدیل شده است.
گزارش محمود داودینژاد
در سیامین روز از ماه مبارک رمضان احسان علیخانی 5 نفر را به عنوان سوژه هنري به برنامه ماه عسل آورده بود.
به گزارش يافته، علیخانی در خصوص معرفی مهمانان برنامه گفت: بزرگترین آرزوی مهمانان امروز ما این است که جلوی لنز دوربین حرف بزنند پس با ما همراه باشید: ناصر جباريفر(آميتا باچان)، بهروز وثوقيراد(خدارحم دالوند سابق)، حسین درويشي، محمد و سعید قديمي 5 مهمان ماه عسل بودند.
علیخانی به بهروز گفت: بالاخره سیبیل و موهایت را کوتاه کردی؟ مهمان که چهره و بیانش شباهت زیادی به هنرپيشهها و برخي انسانهای دهه 40 و 50 داشت با لحن خاص لاتگونهای گفت: سیبیل و موهایم را به خاطر ننهام کوتاه کردم. او را به قم، امامزاده عبدالعظيم و مشهد بردم و چون از من اين تقاضا را داشت، من هم موهايم را كوتاه كردم.
بعد افزود: از سال 76 آرزو داشتم جلوی دوربین بروم، بنابراین زندگیام را وقف این کار کردم اما سینمای ایران تنها با رابطهها پیش میرود و به كسي رحم نمي كند. آدم را بالا ميبرد و بر زمين ميكوبد.
علیخانی در هنگام صحبتهای بهروز کاملاً محو حرکات و طرز نشستن و صحبت کردن خاص بهروز شده بود و از وي پرسيد: تو كه همه اينها را ميدانستي پس چرا الآن اين ديالوگها را ميگويي و همه زندگيات را وقفش كردي؟
بهروز پاسخ داد: از يك سمتي به سمت ديگر رفتم و آمدم استاديوم و عشق به پرسپوليس.
عليخاني: يعني در سينما راهي برايت پيدا نشد و آمدي سراغ فوتبال و استاديوم و ليدري و اينها؟
بهروز: بگذار با صداقت بگويم: من كارگري ميكردم! تصادف كردم و پايم شكست. طرف نداشت پول من را بدهد. قرار بود 3-4 ميليون تومن [آن موقع] به من بدهد كه نداشت و من 800 هزار تومن گرفتم. با خودم گفتم: بهروز اين پول ميشود آتيش در زندگي ات. همين 800 تومن را بگير و پول پيش خانه در تهران كن.
عليخاني: كجا رفتي استاديوم؟
بهروز: عشق از بچگي من به فرشاد پيوس، مجتبي محرمي و بزرگان پرسپوليس قديم، نه الآن، [مرا به ورزشگاه كشاند]
عليخاني: توي فوتبال بيشتر ديده شدي يا در سينما؟
بهروز: من به بچههاي سينما احترام مي گذارم و به احترام آنها بلند ميشوم(بهروز از جايش بلند شد) اما فوتباليها خيلي به من محبت كردند.
عليخاني: اين دفعه خواستي بلند بشي با ما هماهنگ كن تا دوربين جا نماند!
بهروز: فوتباليها خيلي در حق من محبت كردن و مرا زودتر از سينما ستاره كردند.
عليخاني: يعني معتقدي در سينما ميتوانستي ستاره شوي و حقت را خوردند؟
بهروز: خب! حق خوردند. رابطهبازي است. يكي چشمش خيلي آبي است، چشمش سبزه، تيپش در حد رابرت دنيرو و مل گيبسون و نميدونم اين هنرپيشهها ...
عليخاني: يعني فقط چون چشمهايش سبز بوده، بازيگر شده؟
بهروز: بله. ما امروز كساني مثل مهران غفوري، مثل مهرا رجبي، هنرمندهاي تاپ داريم.
عليخاني: مهران غفوري كيه؟
بهروز: همين كه چند وقت پيش هم سر فيلم آقاي ميرمظلومي باهاش بازي كردم. نقش يك خواننده سنتي را بازي كرد.
عليخاني: منظورت مهران غفوريان است؟
بهروز: بله بله بله! توپوله، تقريباً
عليخاني (با خنده): آها!
بهروز: رفتند جام جهاني برزيل ...
________________________
در بخش ديگري از برنامه نيز عليخاني دوباره سراغ بهروز آمد و گفت خيلي قياقه بهروز وعوض شده من هي نگاهش ميكنم مي بينم چقدر ...
بهروز: من وقتي سرگذشت اين دوستان كه يكي دكه داشته و يكي مثل آميتا باچان عزيز و سرنوشت آنها را ميبينم خيلي ناراحت ميشوم و ميگويم خدايا چقدر جوان بااستعداد زياد است ولي بايد [به آنها] بها بدهند.
عليخاني: بهروز به نظر من توي همان سالها مو و سبيلت را كوتاه ميكردي. قشنگ صورتت فتوژنيك شده بهروز! به نظرم ممكن بود يك سري بيايند سراغت.
______________________
در بخش سوم صحبتهاي احسان عليخاني با بهروز، در مورد تجربيات آنها از عاشقي و ازدواج صحبت شد.
عليخاني: بهروز تو اين تجربه را داري؟
بهروز: بله! والله ما حقيقتش قبل از اين اتفاقات در استاديمهاي ايران بزرگ شديم! توي خرمآباد تماشاچي تيم خيبر بوديم، كوثر و بعدش هم بياييم استيلآذين و بعد پرسپوليس و بعد خانواده ... يك عمو داشتم گفت برو يك سر به بستگانت بزن، گفتم باشه چشم.
عليخاني: يعني بهروز توهم خواستگاري رفتي؟
بهروز: از شما چه پنهان خودم تنها رفته بودم!
عليخاني: توي خواستگاري چي بهت گفتند؟
بهروز: از من پرسيدند چه كاري؟ گفتم به عنوان بوقچي استاديوم هستم! گارمون رو دوست داريم. از اين ورش هم 4 تا كارگردان، 4 تا دوبين، 4 تا عكاس، فلس ميزنند و ديده ميشيم و تيتر صفحه روزنامهها و به هر حال شايد يك پله سكوي پرتاب باشد براي رسيدن به سينما. بعد آنها گفتند نه! ما با اين تريپ و كاراكتر هنريات، در شأن شخصيت خانوادگي فك و فاميل و طايفه ما نيست.
عليخاني: البته آن موقع تو سبيل و موهاي فرفري بلند داشتي! بهت نگفتند برو اين موها و سبيلها را بزن؟
بهروز: به من گفتند ما اين مدلي دوست نداريم. در شأن ما نيست و خانواده ما اصلاً از شخصيت بوقچي خوشش نميآيد!
عليخاني: بهروز يك ذره هم قيافه تو متفاوت بود. قبول كن ديگه! اولين بار كه تو را ديدن ترسيدم!(خنده)
بهروز: گفتم چكار كنم. به قول يكي از هنرمندهاي سينما كه ديالوگهايش خيليتوي ذهنم ه گفت: «يه جغله بچه بودم. حسرت خيلي چيزها رو مي خوردم... روي زبونها بيافتم. خواستم آرتيست سينما شوم ولي زري! تو اومدي توي زندگيم. قاسمسياه عاشق شده! هر جا ميرم ميگن كارت پايان خدمت. قاسمسياه! همش خلاف توي پيشونيمه!»(بهروز به پيشاني اش ضربه ميزند)
عليخاني: كارت پايان خدمت داري؟
بهروز(در حالي كه هنوز از كاراكتر قاسمسياه خارج نشده): بله!2 سال رفتم! (بهروز ديالوگ را ادامه ميدهد) «گفتم زري! دختر حاجي ...»
عليخاني(با خنده): خب! بسته! تا بيشتر راجع بع زريخانم صحبت نكردي، اجازه بده با بقيه دوستان هم در اين مورد صحبت كنم.
___________________
تمام این مهمانان معتقد بوند که توانایی و استعداد بازیگری را دارند اما در حقشان اجحاف شده است.
علیخانی رو به آنها گفت: این همه سختی کشیدید، به شما توهین شد، زندگی که از دست دادید برای رسیدن به این آرزومی ارزید؟ لطفاً صادقانه جواب دهید؟
ناصر(آميتا) در پاسخ به این سوال علیخانی گفت: بله ارزش داشت!
بهروز: اگر يك روز مانده به آخر زندگيام باشد، ميجنگم تا به آن جايگاه برسم. اين محبوبيت استاديوم و سينمايي هم به سراغم ميآيد.
عليخاني: بين مادرت و شهرت كدام را انتخاب مي كني؟
بهروز(با كمي مكث): مادر عزيزتره! همين جا هم به احترامش بلند ميشوم! (ميايستد)
اما سعید متذکر شد: چون من از کودکی معلول بودم به خودم گفتم خدا این پا را ازمن گرفته و به جای آن حنجرهی خوب داده خواستم این کمبود را جبران کنم.
علیخانی در پایان رو به مهمانان گفت: دلیل دعوت از شما عزیزان اصرار خود شما برای قرار گرفتن جلوی دوربین بوده است.
علیخانی در خارج از قاب ماه عسل خاطرنشان کرد: ما دنبال ستارهای عجیب در دور دست میگردیم، در حالی که آن ستاره حلبی است، اما ستارههای اصلی و واقعی زندگی کنار خودمان را پیدا نمیکنیم ...
تنظيم: رضا جايدري/ يافته
صفایی بار دیگر به پیکان پیوست
والیبالیست تیم ملی "ب"با عقد قراردادی رسماً به تیم پیکان تهران پیوست.
رضا صفایی قراردادی دو ساله با تیم پیکان به امضا رساند و در فصل آینده شماره 14 این تیم را به تن خواهد کرد.
وی که هم اکنون در اردوی تیم ملی "ب"حضور دارد، بعد از دو فصل همراهی تیم آلومینیوم هرمزگان از جمع بندرنشینها جدا شد.
صفایی در سال 90 هم عضو تیم پیکان بود که با این تیم قهرمان آسیا، چهارمی جام باشگاههای جهان و سومی لیگ برتر را کسب کرد.
این والیبالیست لرستانی سابقه حضور در ردههای سنی مختلف تیم ملی و باشگاههای تربیتبدنی لرستان، پارچین تهران، گلگهر سیرجان، برق کرمان، سایپا، پیکان و آلومینیوم هرمزگان را در کارنامه دارد.
مشکلات مالی مانع اعزام تیمهای والیبال لرستان به مسابقات کشوری شد
میلاد فاضلی
اعزام والیبالیست های لرستانی برای شرکت در مسابقات کشوری به دلیل مشکلات مالی، نبود اسپانسر و عدم کمک مالی اداره کل ورزش و جوانان لرستان در هالهای از ابهام قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم آباد تابستان امسال مسابقات والیبال قهرمانی کشور در درههای سنی نوجوانان، جوانان و امید برای دو گروه آقایان و بانوان برگزار میشود.
یکی از مشکلاتی که در این زمینه در لرستان وجود دارد نبود امکانات مالی است که به دلیل مشکلات مالی برای والیبال لرستان، بحث اعزام 6 تیم لرستانی برای شرکت در رقابتها نا معلوم است و با مشکل مواجه شده است.
طبق دستورالعمل های فدراسیون والیبال کشور، هزینه ورودی هر تیم 3 میلیون تومان تعیین شده است که 6 تیم لرستانی باید مبلغ 18 میلیون تومان برای شرکت در رقابتها به فدراسیون والیبال بپردازند که اداره کل ورزش و جوانان لرستان نسبت به پرداخت حق عضویت این تیم ها اقدام نمی کند.
متاسفانه والیبالیست های لرستانی علی رغم این که تلاش زیادی برای شرکت در مسابقات کشوری لیگ والیبال انجام داده اند و از نظر شرایط بدنی و فنی خود به مرحله آمادگی کامل رسیده اند به دلیل نبود اسپانسر و عدم حمایت مالی اداره کل ورزش و جوانان لرستان بحث اعزام آن ها در ابهام کاملی قرار گرفته است.
نبی بهاروند، رئیس هیئت والیبال لرستان در این رابطه به خبرنگار خبرگزاری تسنیمدر خرم آباد، گفت: سطح آمادگی بازیکنان والیبالیست ما بسیار بالاست که اگر مشکلات مالی برای اعزام به مسابقات کشوری برطرف شود امیدواریم شاهد دعوت بسیاری از آن ها به اردوی تیم ملی در رده های مختلف سنی و در بخش های بانوان و آقایان باشیم.