معاون وزیر ورزش و جوانان:
برخی پروژهای ورزشی در کشور به آثار باستانی تبدیل شده اند/ لرستانی در خیلی از رشته های ورزشی پایگاه اصلی ورزش است
معاون وزیر ورزش و جوانان در سفر به استان لرستان با روسا و نواب روسای هیات های ورزشی این استان دیدار کرد.
به گزارش خبرنگارما ، احمد رسولینژاد عصر چهارشنبه در دیدار با رؤسای هیئتهای ورزشی استان لرستان افزود: در استان لرستان هم نبود اسپانسر برای حمایت از تیمهای ورزشی به عنوان یک مشکل اساسی مطرح است.
وی با تأکید بر اینکه پیشکسوتان از سرمایههای اصلی ورزش بهشمار میروند افزود: وجود نوابق ورزشی در استان لرستان همچون غلامرضا محمدی ،آرش میراسماعیلی و سایر پیشکسوتان باید زمینه اهتمام به بهرهمندی از تجربیات این افراد در راستای اعتلای ورزش فراهم شده و این پتانسیلها در گذر زمان به هدر نروند. لرستانی در خیلی از رشته های ورزشی پایگاه اصلی ورزش است .واین را دررشته های همچون گلف،رزمی ،جودو،کشتی ،و....می تواند به وضوح مشاهده نمود.
معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: استان لرستان در اکثر رشتههای ورزشی در کشور موفق بوده است، اما این بدان معنی نیست باید تا همین اندازه تلاش کرد، بلکه باید به گونهای عمل کنیم علاوه بر حفظ این جایگاه، بتوانیم به مدارج بالاتر نیز دست یابیم.
در دیدار با هیئت های ورزشی استان افزود: کمک های مالی از طریق اعتبارات استانی و بودجه های اختصاص داده شده به فدراسیون ها از مهمترین خواسته های مدیریت ورزش در کشور است که این امر با برنامه ریزی محقق می شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن در نظر داریم تمامی امکانات ورزشی استان ها را به هیات ها اختصاص دهیم تا مشکلات آنها به ویژه در حوزه فضا های ورزشی حل شود. وی اظهار کرد: تاکید وزیر ورزش و جوانان بر اعطای سالن های ورزشی به هیات هاست که در آن صورت ضمن کاهش مشکلات آنها فضاهای ورزشی نیز سالم تر می ماند.
یکی از مشکلاتی که ورزش با آن دست و پنجه نرم میکند احکام متعددی است که در جهت قلع و قمع مجموعههای ورزشی در سراسر کشور صادر میشود. برای پایان دادن به این معضل قدیمی تدابیری اندیشیدهاید؟
ما لایحهای را تحت عنوان توقف اجرای احکام قلع و قمع ورزشگاهها و سایر تاسیسات و اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان را آماده و در زمان مجلس هشتم تقدیم نمایندگان کردیم، اما متاسفانه کمیسیون حقوقی آن را رد کرد. خوشبختانه، کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نهم این لایحه را تصویب و در دستور کار مجلس قرار داده است.
ما از یک طرف مشکل کمبود منابع مالی داریم و از سوی دیگر حکم قضایی به مبلغ 1700 میلیارد تومان علیه این وزارتخانه صادر شده است. حداقل مدتی این احکام را متوقف کنند، چرا که موضوع یک بحث ملی است. به عنوان مثال، ورزشگاه تختی بانه در سال 1348 ساخته شده اکنون بعد از 43 سال، یک فرد از وزارت شکایت کرده و گفته که مالک زمین است.
دستگاه قضایی هم دستور قلع و قمع این مجموعه را داده است! همین حالا اگر بخواهیم چنین مجموعهای ایجاد کنیم چقدر زمان، انرژی و پول نیاز داریم؟! یک مثال دیگر بزنم، مجموعه آزادی تهران هنوز پروندههایی در دادگاه ها دارد.
اشخاص به دادگاه مراجعه و ادعای مالکیت زمینها را کردهاند. من تعجب میکنم که چرا پس از 40 سال این افراد مراجعه کردند؟! ورزشگاه نقش جهان هم با انبوهی از پروندههای قضایی روبرو است. ما از یک طرف به دنبال پول برای تکمیل پروژه ها هستیم و از طرف دیگر باید ارقام سنگینی بابت صدور احکام قضایی پرداخت کنیم.وکمبود بودجه واعتبارات باعث شده است که برخی پروژهای ورزشی در کشور به آثار باستانی تبدیل شده اند
رسولی نژاد با اشاره به ادغام دو سازمان تربیتبدنی و سازمان ملی جوانان، گفت: به همین خاطر فرصتهای زیادی را از دست دادهایم که باید با تلاش مضاعف، این عقبماندگیها را جبران کنیم
وی گفت: در بند 3 اصل سوم قانون اساسی آمده است که آموزش و پرورش و تربیت بدنی برای همه مردم رایگان است که بخش اول آن در آموزش و پرورش اجرا شده و در ورزش نیز باید این اصل اجرایی شود.
به گفته وی، هم اکنون بیش از سه میلیون ورزشکار سازمان یافته در کشور وجود دارد و اعتبارات وزارت ورزش و جوانان باید جوابگوی این تعداد ورزشکار باشد.
رسولی نژاد ادامه داد: استقبال عمومی و توقع از ورزش در سطح جامعه روبه گسترش است و اگر حمایت مسوولان از ورزش بیشتر نشود با توجه به اینکه هزینه ها در ورزش بسیار بالاست، با اعتبارات و منابع موجود نمی توانیم جوابگوی تمامی این نیازها باشیم.
معاون حقوقی،امور مجلس و استان های وزارت ورزش و جوانان بر لزوم ورود بیشتر بخش خصوصی و جلب حمایت خیرین ورزشی تاکید کرد و گفت: حضور خیرین ورزشی در راستای توسعه زیرساخت های ورزشی نیاز ورزش امروز کشور است.
رسولی نژاد افزود: در رسانه های مختلف ورزش دارای مخاطبین بسیار زیادی است و هیچ برنامه تلویزیونی به اندازه فوتبال مخاطب ندارد و این نشان از ظرفیت بالای ورزش در جذب مخاطب و رسانه دارد
معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت: با توجه به اینکه اکثر هیئتهای ورزشی در سراسر کشور با مشکل نبود اسپانسر مواجهاند، لذا بحث کمک به هیئتهای ورزشی در دستور کار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است.
وی با تأکید بر اینکه سعی داریم بعد از تشکیل کمیته تلفیق بودجه، اعتبارات خوبی را در حوزه ورزش به این امر اختصاص دهیم، افزود: خوشبختانه در حال حاضر ورزش ایران جایگاه خوبی را در مجامع بینالمللی به دست آورده است.
رسولی نژاد اهتمام به ورزش بانوان را یکی دیگر از برنامههای وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه سلامت زن در خانواده، سلامت بخش اعظمی از جامعه را بهدنبال دارد، به همین خاطر اهتمام به ورزش بانوان میتواند این سلامتی را در جامعه رونق ببخشد.
در این جلسه مجتبی کلانتری ،اسدی پور،داودی نژاد رواسای هیاتهای بسکتبال ،تنیس واسکواش ونواب رئیس هیا تهای نجات غریق و ژیمناستیک مشکلان ورزش لرستان وهیاتهای خود را بازگو نمودند.
و در پایان این مراسم معاون وزیر ورزش و جوانان به سؤالات تعدادی از رؤسا، دبیران و نواب رئیس هیأت های ورزشی لرستان پاسخ داد.