رییس هیات ورزشهای ناشنوایان و پیوند اعضای لرستان انتخاب شد
در این مجمع که با حضور رضا محمدی اصل مدیرکل ورزش و جوانان استان مهران تیشه گران دبیر فدراسیون و دیگر اعضای مربوطه در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد.
در پایان این رای گیری افسانه هدایت با کسب تعداد 11 رای بهعنوان رییس هیات ورزشی بیماران خاص ورزشهای ناشنوایان و پیوند اعضای استان لرستان انتخاب شد.
در ضمن دیگر کاندیدای این مجمع امیر امیری بود که در این رای گیری تعداد 4 رای را بهخود اختصاص داد.
شایان ذکر است؛ قبلا نیز هدایت بهعنوان سرپرست این هیات در استان انجام وظیفه کرده است.
سرپرست هیات تیراندازی با کمان لرستان مشخص شد
به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان، طی حکمی از طرف محمد علی شجاعی رییس فدراسیون تیر اندازی با کمان کشور، احمد رضا دالوند بهعنوان سرپرست هیات تیراندازی با کمان استان لرستان منصوب شد.
در بخشی از ابلاغ شجاعی رییس فدراسیون تیر اندازی با کمان کشور خطاب به احمد رضا دالوند، چینن آمده است:
براساس پیشنهاد رضا محمدی اصل مدیر کل محترم اداره ورزش وجوانان استان لرستان و به استناد تبصره 3ماده 10آئین نامه هیاتهای ورزشی استانها، به موجب این ابلاغ جنابعالی بهعنوان سرپرست هیات تیراندازی با کمان استان لرستان منصوب میگردید.
شایسته است ضمن انجام امور محوله حداکثر ظرف مدت 3 ماه نسبت به فراهم کردن مقدمات برگزاری انتخابات ریئس هیات اقدام کنید.
شایان ذکر است؛ دالوند پس از در یافت ابلاغ خود و در نخستین گام احمد رستمیان را بهعنوان سرپرست هیات تیراندازی با کمان شهرستان خرم آباد منصوب کرد.
جشنواره بازیهای بومی محلی لرستان در سه شهر برگزار میشود
به گزارش خبرنگار برنا از لرستان، رییس هیات ورزش روستایی، بومی محلی لرستان علی خاوری اظهار کرد: تاکنون 500 بازی بومی محلی در کشور شناسایی شده که از این تعداد 80 بازی متعلق به استان لرستان است.
رییس هیات ورزش روستایی، بومی محلی لرستان افزود: ثبت این بازی ها در فهرست بین المللی ورزش های بومی محلی نیازمند همکاری همه جانبه مسوولان است.
خاوری با اشاره به توسعه ورزش های بومی محلی در استان، اظهار کرد: در سال گذشته رشته های گل یا پوچ، الک دولک، کمربند بازی، دوز دوز شاه وزیر، تیراندازی سنتی، سوارکاری، طناب کشی، دال پلان، هفت سنگ و یه قل دوقل به بازی های محلی استان اضافه و با شناسایی تمام بازی های محلی، این بازی ها در فهرست بازی های بومی محلی کشور ثبت خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در 10 ماه سالجاری این هیات بیش از 100 مورد همایش ورزش عمومی، جشنواره ورزش های سنتی و بازی های بومی محلی، جشنواره ورزشی ویژه عشایر و مسابقه های استانی برگزار کرده که در مقایسه با سال گذشته عملکرد خوبی داشته است.
خاوری افزود: همچنین از برگزاری رقابت های بومی محلی به میزبانی الشتر، پلدختر، خرم آباددر دهه فجر امسال خبر داد.
رییس هیات ورزش روستایی، بومی محلی لرستان افزود: به مناسبت دهه فجر هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی محلی استان در دو رشته هفت سنگ و دال پلان و در دو بخش مردان و زنان این مسابقات را برگزار می کند.
وی گفت: دوازدهم بهمن ماه سالجاری رقابت های هفت سنگ آقایان در خرم آباد ، 10 بهمن رقابت های دال پلان بانوان در نور آباد ، 17 بهمن رقابت های دال پلان آقایان در دورود و 24 بهمن رقابت های هفت سنگ بانوان در پلدختربرگزار خواهد شد.
رییس هیات ورزش روستایی، بومی محلی لرستان با اشاره به جشنواره قیقاچ در استان، گفت: در بحث علمی کردن قیقاچ سعی کردهایم طوری برنامهریزی کنیم که برای سایر استانها قابل هضم باشد.
وی بیان کرد: در حاشیه جشنواره پخت نان محلی، تهیه آش محلی(ترخینه) را داشتیم و به صورت رایگان دربین تماشاگران توزیع کردیم، تهیه دوغ به وسیلهی بانوان عشایر و سیاه چادر نصب کردیم و سعی کردیم گوشهایی از زندگی عشایری که سنتهای کهن و عزیزمان است را برای اینکه فراموش نشود به صحنهی اجرا بگذاریم.
خاوری تصریح کرد: برای نخستین بار مسابقات الاغ سواری را انجام دادیم و فکر میکنم این مسابقه هم چون دال پلان و قیقاچ که اختصاص به استان لرستان دارد در تقویم فدراسیون خواهد بود و به این ورزشها اضافه خواهد شد.
رییس هیات ورزش روستایی، بومی محلی لرستان اظهار کرد: مسابقه خروسگیران که خیلی هم طرفدار دارد و همچنین برای نونهالان دختر و پسر مسابقه طنابکشی را داشتیم که این خود هم باعث شور و نشاط دربین خانوادهها شده بود و از اینکه توانستیم خود و همکاران لحظاتی مردم خوب استانمان را سرگرم بازیهای سالم کنیم، خوشحالم.
خاوری با اشاره به اینکه ما مسابقات را بر حسب تقویم فدراسیون سالانه برگزار میکنیم، افزود: پنجمین دوره این مسابقات، با توجه به آب و هوایی که شهرستان پلدختر دارد ما ترجیح دادیم که این شهرستان میزبان باشد و سعی کردیم که حداقل بتوانیم با نمایش بازیها قسمتی از فرهنگ و سنتهای دیرینهمان را به نمایش بگذاریم.
محمدزاده مشاور مدير كل ورزش و جوانان لرستان شد
مدير كل ورزش و جوانان لرستان، با صدور حكمي "محمد محمدزاده"را به عنوان مشاور خود برگزيد.
در حكم صادره از سوي رضا محمدياصل مدير كل ورزش و جوانان لرستان به تاريخ هفتم بهمنماه 1392، خطاب به محمدزاده آمده است:
«نظر به تجربيات ارزندهي جنابعالي و خدمات ارزندهي شما در امر ورزش استان، شما را به عنوان مشاور خود منصوب مينمايم.
اميد است با بهرهگيري از تجربيات خود و با استفاده از نظرات كليه همكاران در اين اداره كل، گامي مؤثر در راه توسعه و اعتلاي ورزش اين مرز و بوم برداشته شود.»
شايان ذكر است "محمد محمدزاده"هماكنون رييس اداره تربيتبدني اداره كل آموزش و پرورش لرستان بوده و بيش از 20 سال سابقه خدمت در اين نهاد را دارد.
گوهر قوطی بروجرد صدرنشین لیگ برتر فوتسال لرستان
رييس واحد فوتسال هيأت فوتبال لرستان گفت: جمعه يازدهم بهمنماه 6 بازي هفته نهم ليگ برتر فوتسال لرستان در شهرهاي اليگودرز، كوهدشت و بروجرد انجام ميشود.
"عزيز سليمانينژاد"در گفت و گو با خبرنگار يافته اظهار كرد: در بازيهاي اين هفته شاهين و مقاومت اليگودرز به ترتيب ميزبان كاوه نورآباد و كلاسيك خرمآباد در سالن شهيد بهشتي اليگودرز هستند.
وي بيان نمود: در سالن شهداي كوهدشت نيز پارسا و بعثت كوهدشت ميزبان فجر شهيد موسوي خرمآباد و كهمان الشتر هستند.
سليمانينژاد گفت: همچنين در بروجرد نيز تيمهاي رايانگستر و گوهر قوطي اين شهر به مصاف هم ميروند و در بازي ديگر نيز كارسا بروجرد ميزبان راه و شهرسازي خرمآباد است.
رييس واحد فوتسال لرستان افزود: تيم قهرمان اين مسابقات سال آينده نماينده لرستان در رقابتهاي زيرگروه ليگ دسته دوم فوتسال كشور خواهد بود.
قابل ذكر است امسال تيم "يافته چگني"كه سال گذشته در مسابقات ليگ برتر فوتسال لرستان عنوان قهرماني را كسب كرده بود، امسال نماينده لرستان در زيرگروه فوتسال باشگاههاي كشور است اما به دليل نداشتن حامي مالي، حضور اين تيم در مسابقات قطعي نيست.
جدول ردهبندي ليگ برتر فوتسال لرستان (فصل 93 – 92)
توضيح: بازيهاي معوقعه از هفته اول و دوم در روزهاي وسط هفته برگزار ميشوند
نتايج دو بازي معوقه دوشنبه 8 بهمن:
بعثت كوهدشت 4 راه و شهرسازي خرمآباد 1 پارسا كوهدشت 3 رايانگستر بروجرد 2
برنامه 2 بازي معوقه از هفته دوم- سهشنبه 16 بهمن در اليگودرز:
مقاومت اليگودرز- بعثت كوهدشت شاهين اليگودرز- پارسا كوهدشت
رییس هیات بوکس لرستان منصوب شد
، در این جلسه که مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان، دبیر فدراسیون بوکس کشور، معاون ورزشی اداره ی کل ورزش و جوانان، سرپرست هیات بوکس استان و سایر اعضای مجمع حضور داشتند، رییس جدید هیات بوکس استان انتخاب شد.
انتخابات دیروز هیات بوکس لرستان در حالی برگزار شد که همانند بیشتر انتخابات هیاتهای استان، فقط یک کاندید داشت و آن هم مهرداد حمیدیان بوکسور نام آشنای کشورمان بود که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی کشورمان را به سبب قهرمانی های متعدد در مسابقات کشوری در کارنامه افتخارات خود دارد.
حمیدیان که توانست هر 15 رأی جلسه را از آن خود کند قبل از مراسم رأی گیری، گفت: متاسفانه بوکس نه رسانه را در اختیار دارد نه از اسپانسر سود می برد و با روند موجود این ورزش نیازمند حمایت معنوی است، زیرا بوکس لرستان شایستگیهای فراوانی دارد.
وی افزود: لرستان معدن استعدادها است وباید به سمتی پیش برویم که بتوانیم از استان در رقابت های المپیک نماینده داشته باشیم و این نیازمند باور کردن استعدادها بوکس است.
رییس جدید هیات بوکس لرستان با اشاره به اینکه در هیات بوکس هیچ کس در جایگاه اصلی خودش قرار ندارد، اظهار کرد: باید به سمت و سوی پیش برویم که بتوانیم لیگ استانی بوکس را دایر کنیم. زیرا با عملیاتی کردن این مهم است که می توان مربی، مربیگری کند و داور، داوری را و ورزشکار تجربه کسب کند.
در ادامه این جلسه دبیر فدراسیون بوکس کشور نیز با اشاره به وجود روحیه پهلوانی در بین مردم لرستان، خاطر نشان ساخت: لرستان زادگاه قهرمانان بوکس کشور است زیرا روحیه پهلوانی در مردم خرم آباد و لرستان مثال زدنی است.
همایون اردلان در ادامه گفت: از خانواده بوکس لرستان انتظار می رود با هم اتحاد بیشتری داشته باشند و در مسائل پیش رو با رئیس جدید هیات بوکس بیشتر همکاری کنند تا شاهد شکوفایی این رشته ی پر طرف دار، در لرستان باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: ما افتخار می کنیم در خدمت استانی باشیم که قهرمانانی هم چون محرابی، کرزبر، رحمانی، حمیدیان، سپهوند، موسوی و سایر عزیران را در دامن خود پرورش داده است.
در پایان این جلسه، اعضای هیات بوکس استان عکس های زیادی در کنار هم به یادگاری انداختند.
این روزها در فوتبال کشورمان شاهدیم که برخی از مدیران فوتبالی کشورمان به راحتی در رسانهها به قول خودشان دست به افشاگری میزنند و خود را ناجی فوتبال میدانند.
در برنامه 2هفته گذشته نود شاهد بودیم که امیرعابدینی مدیرعامل تیم داماش گیلان بر علیه برخی از تبانیهای صورت گرفته دشت به افشاگری زد. وي مدعی بود که فلان شخص در قبال دریافت مبلغی ضمانت پیروزی یا صعود تیم را مسجل میکرده است!
موضوع جالبتر اینکه این قضیه مربوط به 2 سال قبل بوده است که عابدینی آن را امسال به خاطر آورده است. از کنار افشاگریهای متعدد که بگذریم این موج به تیم شهر ما گهر نیز رسیده است. در تازهترین افشاگری حیدرپور مدیرعامل گهر پس از نوشتن استعفانامه، دست به افشاگری زده است که فلان نمایندهي شهر ديگر در فلان جلسه سخنی را بر علیه گهر گفته است.
حیدرپور نه تنها به افشاگری بسنده نکرده است بلکه با نوشتن استعفانامه و انتشار آن در رسانهها سعی مجدد در تحریک احساسات و عواطف هواداران و مردم دورود کرده است.
از روزنامهنگاری تا مدیرعاملی
چهره حیدرپور را بسیاری با برنامه ورزش و مردم که صبح جمعه از شبکه یک سیما با مجریگری بهرام شفیع اجرا میشود به خاطر دارند. قبل از حضور حیدرپور در برنامههای تلویزیونی، به صورت خبرنگار در مطبوعات مشغول به کار بوده است.
اولین حضور حیدرپور در تیم گهر(داماش سابق) را می توان در فصل 90-89 لیگ یک فوتبال کشور دانست که حیدرپور در کنار دارکو دراریچ به عنوان سرپرست تیم انتخاب شد.
از سال 89 تا کنون حیدرپور به صورت رسمی در تیم گهر عناوین مختلفی داشته است. البته حیدرپور از ابتدای ورود 2 تیم دسته اولی(داماش و کوثر) به لرستان یک پای معامله بوده است.
کارنامه حیدرپور؛ موفق یا ناموفق؟
کارنامه 5 ساله حضور رسمی حیدرپور در تیم گهر به عنوان یک فرد بومی دارای اقدامات خوب و موفق و اقدامات ناموفقی است. به رسم نقد منصفانه ابتدا تاثیرات حضور حیدرپور در تیم را برمیشماریم. وي خبرنگاری پرنفوذ در فوتبال کشور است که طي چندین سال فعالیت مطبوعاتی و رسانهای خود، فوتبال و اهالی آن را به خوبی میشناسد. حضور چنین فردی در یک تیم باعث افزایش اعتبار آن در بین سایر رقبا میشود.
درخشانترین حضور حيدرپور در تیم گهر را میتوان فصل 91-90 دانست که تیم با سرمربیگری داوود مهابادی به لیگ برتر صعود کرد. پس از تیم رویایی مهابادی و صعود به لیگ برتر شاکلهي تیم از هم پاشید و تا امروز نیز نابسامانی و بینظمی در این تیم ادامه دارد.
طي حضور 5 ساله وي در این تیم، متاسفانه با این که بسیار شعار بومیگرایی مطرح بود ولی هیچ تلاشی برای جذب بازیکنان بومی انجام نشد. پس از صعود به لیگ برتر، شاهد بودیم که چند بازیکن بومی از جمله سرلک و فتحی و ... جذب تیم شدند ولی به بهانههای واهی این بازیکنان را از تیم بیرون کردند.
در فصل 93-92 نیز به دلیل نداشتن تمکن مالی، حیدرپور به جذب بازیکنان بومی رو آورد تا این بازیکنان با تعصب بدون هیچ چشمداشتی به تیم شهرشان بپیوندند تا با یک تیر دو نشان بزند: یکی جذب بازیکن بومی و دیگری صرف کمترین هزینه!
از سوی دیگر، بازگشت حیدرپور به شهرش همراه با آمدن دو تیم داماش و کوثر به لرستان بود! سوال اینجاست: چرا حیدرپور قبلاً به فکر تیمهای شهرش نبوده است که الان احساس وظیفه کرده و با همهی مشکلات دلش راضی به رفتن نمیشود؟!
قرار بر این بود که با آمدن 2 تیم دسته اولی به لرستان، فوتبال این سرزمین شکوفا شود و استعدادهای اناب ديار غيورمردان بتوانند در تیمی استعدادهای خود را به منصهي ظهور برسانند و این تیمها نردبانی برای موفقیت آنان شوند، ولی در عمل همه چیز برعکس شد!
صحبت در مورد تیم گهر بسیار است ولی بیفایده! چون گوشی برای شنیدن وجود ندارد و مسوولان اين تیم هر آنچه که به صلاح
خودشان باشد انجام میدهند. پس به امیدی روزی که با آمدن يك فوتبال بدون حاشيه به استانمان، شاهد شکوفا شدن استعدادهایمان پرشمار اين ديار باشیم.
ظفر پاپي دورود
با پولي كه دادستاني ميخواهد، ميتوانيم 2 تيم ليگ يكي براي دورود بياوريم!
نامهای از سوی دادستانی کشور و باشگاه گهر با امضا اسماعیل حیدرپور که گفته میشد دیگر مدیر عامل باشگاه نیست و استعفا داده است، برای هیأت فوتبال دورود ارسال شده است.
به گزارش یافته، رئیس هیأت فوتبال دورود در این باره گفت: ما برای حفظ آبروی شهرمان خدمت آقای خوانین در دادستانی کشور رسیدیم و به ايشان گفتيم كه تمام هزینهی اسکان تیم و تغذیه بازیکنان و اعزام تیم را برعهده خواهیم گرفت.
منوچهر رئوفی در ادامه بيان داشت: آقای خوانین گفتند شما اين موارد را به صورت كتبي تقاضا کنید كه ما هم اين كار را انجام داديم.
وی در ادامه افزود: متاسانه در روز نهم بهمنماه قراردادی برای ما ارسال شد که تمام کارهایی را که در مدت 15 هفته از مسابقات و چند ماه تمرینات انجام نشده ما گردن بگیریم، آیا این عدالت است که مدیران قبلی که هنوز سر کار هستند و یک ریال جهت قراردادها و اسکان و غذا نداده است را ما پرداخت کنیم؟ چرا وقتی حرف از مجموعهی شهر به میدان میآید دورودیها باید بابت 9 مسابقه میلیاردها پرداخت کنند؟
رئيس هيأت فوتبال دورود خاطرنشان ساخت: اگر چنین پولی فراهم میشد ما میتوانستیم 2 تیم دسته اولی برای دورود خریداری کنیم نه این که تیمی که در حال سقوط است را نگهداري نماييم!
رئوفي اظهار كرد: همچنين نماينده دادستاني از ما درخواست چکی برای ضمانت معادل با 500 میلیون تومان برای این عقد قرارداد تعیین کرد؛ آیا این مدیران که اكنون تیم در دستشان است اینگونه چک دادهاند؟
وي افزود: مردم با فرهنگ دورود میدانند سنگ بزرگ علامت نزدن است، مثلاً چنان قراردادهایی با بازيكنان منعقد شده است که مگر کسی دیوانه باشد زير بار آنها برود و شاید برای استانداری هم همین قراردادها فرستاده شده است که مسووليت گهر قبول نمیکند.
رئوفي بيان نمود: در قراردادي كه دادستاني تنظيم كرده و برای ما ارسال كرده است، تنها در مورد اسپانسر و نوشتن بر روی لباس دست ما را باز گذاشتهاند و گفتهاند شما که در هیأت فوتبال فعالیت دارید، اسپانسر بياوريد، اما شهر دورود اسپانسري ندارد.
رئيس هيأت فوتبال دورود با بيان اين كه تیم گهر مدیرعامل داشته و ایشان کادر و بازیکنان را جمع کرده است، افزود: ایشان حتماً میتوانسته از هزینههای تیم بر بیاید که این قراردادها را به مبلغ بیش از دو میلیارد تومان بسته است در حالي كه در زمان بسته شدن قراردادها، هیچکدام از مسوولان شهر از مبلغ آنها اطلاع نداشتهاند.
رئوفي تصريح كرد: تا نیمفصل اول چند درصدی از قراردادها پرداخت شده است که این مقدار را آقای قائدرحمت نماینده شهر تامین کرده است و مجموعهی مدیریتی تیم تا كنون هیچ پولی پرداخت نکردهاند و حتی در مسابقه با تیم نیروزمینی باز هم نماينده دورود و ازنا هزینهها را پرداخت کرده است چون اگر گهر در این بازی حضور پیدا نمیکرد از لیگ کنار گذاشته میشد و به یک دسته پایینتر سقوط میکرد.
وی در پایان گفت: ما برای احترام به مردم دورود و هواداران تیم گهر، بعد از بازی مقابل نیروي زمینی محل اسکان بازیکنان را در هتل شهرداری دورود محیا کردهایم و زمین را برای مسابقات به اعضاي تيم دادهايم.