Quantcast
Channel: ورزش لرستان-ورزش دیار فلک وافلاک
Viewing all articles
Browse latest Browse all 325

نیازی به رشوه دادن ندارم/ انتخابات برای من باخت ندارد

$
0
0
آرش میراسماعیلی :

نیازی به رشوه دادن ندارم/ انتخابات برای من باخت ندارد


ستاره سابق جودوی ایران معتقد است این رشته مسیر رو به رشدی را در پیش گرفته و در آینده‌ای نزدیک به نتایج خوبی دست پیدا خواهد کرد.

آرش میراسماعیلی قهرمان اسبق جودوی جهان نایب رییس لرستانی فدراسیون جودو و مدیر فنی تیم‌های ملی  گفتگوی مفصلی را انجام داده ایم

ستاره سابق جودوی ایران معتقد است این رشته مسیر رو به رشدی را در پیش گرفته و در آینده ای نزدیک به نتایج خوبی دست پیدا خواهد کرد. میراسماعیلی بی پرده و کاملا کارشناسی شده در خصوص مسائل مربوط به جودو صحبت می کند.

*به‌عنوان پرافتخارترین جودوکار ایران وضعیتی فعلی جودو را چطور می‌بینی؟من به جودو و آینده اش خیلی امیدوارم. بابت جوان های خوبی که پتانسیل بالایی دارند و می توانند این رشته را جزو قدرت های برتر آسیا کرده و حتی در سطح جهانی هم مطرح کنند البته این به شرط اجرای دقیق برنامه ها و همکاری ارگان های مختلف و همدلی همه اهالی جودو است.

*چه قیاسی از شرایط فعلی و زمانیکه به عنوان ورزشکار فعالیت داشتی، داری؟جودوی ایران در گذشته اوضاع بدی نداشت و ما جزو تیم هایی بودیم که در سطح جهان مطرح بودیم. 5 مقام پنجمی المپیک و دو دوره عنوان چهارمی جهان از تیم جودوی ایران یک تیم قابل احترام ساخته بود و با تک مدال های خوبی که بدست می آوردیم به جایگاه معتبری رسیده بودیم. حتی تعدادی از ستارگان سابق جودوی ایران شایستگی کسب مدال در المپیک داشتند و تا یک قدمی کسب مدال هم پیش رفتند اما با بدشانسی به مدال خوشرنگ المپیک نرسیدند. اما متاسفانه با کنار رفتن ستاره ها جودوی ایران با افت چشمگیری مواجه شد.

*خاموش شدن ستاره ها عامل افت جودو بود؟به نظر من مجموعه عوامل دست به دست هم داد. به دلیل عدم پشتوانه سازی و حاشیه ها و نیز سرخوردگی هایی که در این رشته به وجود آمد باعث شد تا جودو دچار باخت ها و ناکامی های مختلفی شود و عدم همدلی و اتحاد باعث شد ما چند سال ناکام را پشت سر بگذاریم. به نظر من همه در این زمینه مقصر بودیم و شاید در زمینه آموزش و مربیگری هم بد عمل کردیم. با این حال به نظر من ما باید به خوبی پشتوانه سازی کنیم و ستاره ها و قهرمانان خود را تامین کنیم تا آنها سیقل داده شوند و در مسابقات برون مرزی و بین المللی بدرخشند.

*جودو با چهار مدال جهانی تو و یک مدال میران جهانی شد و توقع مردم از این رشته المپیکی بالا رفت اما در ادامه به جودو کمک نشد با این حال حالا رستگار رییس فدراسیون جودو از کسب مدال در المپیک 2016 و 2020 حرف می زند که بیشتر به رویا شبیه است به نظر تو با عدم پشتوانه سازی و بها ندادن به نوجوانان و جوانان ما چطور مدال المپیک را کسب می کنیم؟ ما قبلاً پشتوانه سازی خوبی نداشتیم اما امسال این کار را انجام دادیم. یکی از برنامه هایی که احساس کردیم باید انجام دهیم برگزاری مسابقات استانی، منطقه ای و کشوری در سطح پایه بود و ما برای نخستین بار تیم ملی نونهالان را تشکیل دادیم و جودوکاران نونهال در این سن در هفته چند روز در اردو شرکت دارند و ما به آن‌ها و شرایطی که دارند کاملاً اشراف داریم و حتی سطح خانوادگی آن‌ها را نیز بررسی می‌کنیم و به آنها انگیزه می دهیم لیگ آینده سازان را با 16 تیم برگزار کردیم و قصد داریم آن‌ها را تورنمت های مختلف اعزام کنیم.
 
*نگران عدم نتیجه گیری نیستید؟تا وقتی که نتیجه گرا باشیم از باخت می ترسیم اما در حال حاضر این تفکر از فدراسیون برداشته شده و حتی کسب مقام پنجمی در یک تورنمنت ها برای ما مهم است چرا که معتقدیم جودکاران ایرانی پتانسیل رفتن روی سکو را دارند و می توانند با داشتن امکانات و تمرینات بیشتر به مدال برسند. همانطور که گفتم من ، میران، حاجی آخوندزاده، رودکی و معلومات تا نزدیکی کسب مدال المپیک هم پیش رفتیم و حتی عباس فلاح هم پنجم جهان شد. نکته ای که بسیار برای ما اهمیت دارد این است که بچه ها را به تورنمنت های مختلف اعزام کنیم تا سطح اختلاف فنی آن‌ها با هم کمتر شود و نفر اول با دوم تفاوت کمی با هم داشته باشد و مثل گذشته نباشد که جودکاری پشت خط یک جودوکار دیگر باقی بماند.

*کسی پشت خط خود تو نماند؟ چرا مطمئناً جودکارانی بودند که پشت سر من هم ماندند اما من به دلیل اینکه در اکثر تورنمنت ها مدال می گرفتم به همه مسابقات اعزام می شدم و برای همین فدراسیون روی جودکار دیگری ریسک نمی کرد. با این حال الان شرایط فرق کرده و به نظر من با فرهنگ سازی و ثبات مدیریت باید رو به جلو حرکت کنیم و از نتیجه گرا بودن خارج شویم.
 
*فدراسیون در این راستا چه برنامه ای دارد؟قبلاً این تفکر در فدراسیون وجود داشت که اگر کسی مدال می گرفت تا آخر او نفر اول بود. ولی الان نظر من این است که اگر جودکاری دو شکست هم بخورد اشکالی ندارد و می توان او را برای مسابقات آینده آماده کرد. البته شرایط قبلاً به گونه ای بود که اگر ملی پوشان شکست می خوردند جو بدی پشت سر فدراسیون و تیم ملی به وجود می آمد اما با تعامل خوبی که در حال حاضر میان فدراسیون جودو و مطبوعات و رسانه ها به وجود آمده است جو خوبی حاکم شده و مابه ادامه اجرای برنامه های خود امیدوار هستیم به اعتقاد من نتیجه گرا بودن منتهی و قهرمان سالاری می شود و فقط قهرمانی که در یک تورنمت مدال آورده الگو می شود. اما اگر به نفرات دیگر هم بها بدهیم در ادامه به جای یک قهرمان 4 قهرمان خواهیم داشت و این منوط به رقابت سالم و ایجاد امنیت برای ملی پوشان است.

*وقتی در کنفرانس مطبوعاتی اخیر مدعی شدی با قهرمان سالاری مبارزه می کنی خیلی ها فکر کردند که منظورت محمدرضا رودکی است؟من با رودکی رفاقت دیرینه ای دارم به اعتقاد من قهرمان ها در هر رشته ای بسیار خاص هستند و باید با آنها به طور ویژه ای رفتار کنیم تا سرمایه گذاری که روی آن‌ها انجام داده ایم به نتیجه برسیم. اینجا می خواهم بگویم که رودکی شخصاً با حمایت‌هایی که من از او کردم توانست مدال طلا بدست آورد و بهترین کسی که می‌تواند به او کمک کند من هستم به اعتقاد من آبرو و اعتبار ما به هم گره خورده است به همین دلیل شخصاً تلاش می کنم تاهمه جودوکاران به موفقیت برسند. رودکی در المپیک هم جزو امیدهای ما بود و می توانست عملکرد فوق العاده ای داشته باشد اما متاسفانه مصدومیت مانع حضور او در بازی های لندن شد. با این حال رودکی خودش هم می داند که من همیشه کنارش هستم و برای موفقیتش تلاش می کنم.

*در زمان خود تو هم قهرمان سالاری وجود داشت؟! بله. من خودم را مثال می زنم که در مسابقات مختلف مدال می آوردم همانطور که گفتم شرایط طوری بود که فدراسیون روی ورزشکار دیگری ریسک نمی کرد اما حالا ما باید روی همه نیروهای خودمان سرمایه گذاری کنیم تا به موفقیت برسیم. البته جودوکاران جوان باید فرمانبردار مربیان خود باشند و دستورات آن‌ها را گوش کنند به نظر من جودوکاری مثل رودکی که استیل فوق العاده ای دارد می تواند تا المپیک بعدی هم مبارزه کند و به موفقیت برسد. البته در کنار او باید چند جوان دیگر هم بسازیم تا پشتوانه سازی کنیم.

*به همین دلیل میران به عنوان سرمربی تیم امید جودو انتخاب شده است؟ سعی ما این است که از همه جودوکاران قدیمی و با سابقه استفاده کنیم و در حال حاضر حاجی آخوند زاده مربی ارشد تیم بزرگسالان است میران و خسروی در تیم امید هستند معلومات در تیم جوانان مشغول است و چاه خندق هم هدایت تیم نوجوانان را برعهده دارد. البته خود من هم تجربه بد سرمربیگری در گذشته را داشتم و به علت عدم برنامه ریزی مناسب نتوانستم به موفقیت برسم اما ما الان روی مربیان جوان خود در حال سرمایه گذاری هستیم به طور مثال به یکباره معلومات را نگذاشتیم سرمربی بزرگسالان شود و او را در ابتدا به عنوان مربی تیم جوانان انتخاب کردیم تا تجربه اندوزی کند آقای میران هم مثل خود من تجربه موفقی نداشت و بعد هم انگیزه زیادی برای کار نداشت اما ما از او دعوت کردیم که دوباره بیاید و به ما کمک کند همین که میران دو تا سنگین وزن مثل خودش تربیت کند و تحویل تیم بزرگسالان بدهد برای ما کافی است. البته از مطبوعات و رسانه ها تشکر می کنم که در این مدت از ما حمایت کردند تا از شرایط گذشته خارج شویم. رسانه ها جو مثبتی ایجاد کردند که باعث شد فرهنگ سازی شود و اگر من مدیر یک جوان را به مسابقات فرستادم دیگر کسی از آن ایراد نمی گیرد.

*نبود حریف تمرینی مناسب برای محمدرضا رودکی جزو دغدغه های فدراسیون است؟ما بعد از مسابقات آسیایی رودکی را به ازبکستان فرستادیم و بعد از آن هم قرار بود او و محجوب را به کمپ بلاروس یا مسابقات مسکو اعزام کنیم که متاسفانه رودکی در تمرین کمپ مسکو مصدوم شد ولی منتقدان اعلام کردند که او را عمداً به مسکو برده‌اند تا مصدوم شود. در حالیکه به هیچ عنوان این طور نبود. درایران حریف تمرینی مناسبی برای جودوکاری مثل رودکی نیست و ما برای آماده سازی ملی پوشان خود مجبوریم آن‌ها را به اردوهای خارجی اعزام کنیم یا جودوکاران خارجی را به ایران دعوت کنیم تا با ملی پوشان ما تمرین کنند. از بین جودوکاران آماتور هم کسی نیست که بتواند با امثال رودکی تمرین کند چون احتمال آسیب دیدگی آن فرد هم وجود دارد.

*اخیرا جواد محجوب از کسب مدال جهانی صحبت کرده است. فکر نمی کنید این موضوع توقعات را بالا می برد و به خود او ضربه می زند؟ جودوکاران ما باید فاصله شان را با مسابقات جهانی به خوبی بسنجند. من به عنوان کارشناسی که 15 سال در مسابقات مختلف شرکت کردم می گویم که ما با مدال جهانی و المپیک فاصله زیادی داریم و باید برنامه ریزی بلندمدتی در این زمینه داشته باشیم و این یک حرف غیر کارشناسی است که بگوییم به طور مثال 4 ماه دیگر مدال می گیریم اکثر تیم ها در تورنمنت های مختلف جوان گرایی می کنند اما در جهانی با نامدارهای خود می آیند و در المپیک هم که قضیه کاملاً متفاوت است. البته من پتانسیل جودو را بالا می بینم و فکر می کنم تا بازی های آسیایی و قبل از المپیک می‌توانیم نتیجه بگیریم. البته در بین جوان های جودوی ایران ممکن است ملی پوشی شگفتی ساز هم شود. به طور مثال من در مسابقات سیدنی در حالیکه 17 سال سن داشتم شرکت کردم و به حریف خودم با رای داور باختم و گرنه می توانستم مدال بگیرم ولی با این حال در سال 2001 توانستم مدال طلا را بگیرم. درالمپیک آتن هم می‌توانستم طلا بگیرم که اگر آن اتفاق نمی افتاد و با جودوکار رژیم صهیونیستی برخورد نمی کردم حالا یک مدال المپیک هم داشتم.

*به نظر می رسید در آتن شرایط فوق العاده خوبی داشتی؟ خب من تا قبل از المپیک آتن در دو سال پیاپی دو مدال طلای جهان را به‌دست آورده بودم و با 50 درصد حریفانم هم مبارزه کرده بودم. در این شرایط اکثر جودوکاران قبل از شروع مبارزه به نام حریفشان می بازند و من هم آن موقع برای خودم اسم و رسمی کسب کرده بودم. جالب است که بگویم جودوکار اسلواکی که از قرعه من به فینال المپیک رسید 4 بار قبل از آن توسط من ضربه فنی شده بود و در طرف دیگر آجی شیوا جودوکار ژاپنی هم که مدال طلا را بدست آورد را هم در سال قبل از المپیک 2008 شکست دادم.

*چرا تصمیم گرفتی قبل از المپیک لندن دوباره به تیم ملی برگردی و خیلی زود هم منصرف شدی؟ در سال 2012 اتفاقات خوبی برای من رقم نخورد. وقتی یک قهرمان می خواهد برگردد باید از لحاظ فنی و روحی در شرایط کاملی قرار داشته باشد و حالا من می خواهم از تجربیاتم استفاده کنم و به رودکی کمک کنم که راحت به شرایط مسابقه بازگردد. فکر می کنم دوران نقاهت و بدنسازی رودکی حدود 6 ماه طول بکشد تا او به سلامت کامل برسد. بعد از آن هم او را در اردوهای مشترک شرکت می دهیم و به تورنمت های سبک می فرستیم تا کم کم به فرم ایده آل دست پیدا کند. قهرمان های فعلی هم به نظر من بیشتر از یک هفته نباید استراحت کنند و دوباره باید از صفر شروع کنند. ما نباید با یکی دو مدال فکر کنیم که اتفاقی افتاده است و کار بزرگی انجام داده ایم.

*قبول داری که لیگ جودو به لحاظ کمی و کیفی به هیچ وجه شرایط خوبی ندارد؟ با این موضوع موافقم و حتی سال گذشته هم منتقد لیگ بودم. با این حال حالا که آماده ام به مدیرعامل ها نامه زده ایم تا تیم های خود را برای حضور در لیگ جودو آماده کنند. یکی از مشکلات ما در سالیان قبل عدم پخش مسابقات از سوی صدا و سیما سال گذشته تمام مسابقات لیگ ما پخش شد و باعث شد اسپانسرهای خوبی جذب شود حالا هم اگر صدا و سیما کمک کند و پوشش مناسبی از مسابقات جودو داشته باشد تیم ها، جودوکاران و اسپانسرها انگیزه زیادی پیدا می کنند تا حضور فعالی در لیگ داشته باشند. هزینه حضور در مسابقات جودو برای تیم ها و جودوکاران بسیار بالاست و یک ورزشکار با 10 و 15 میلیون تومان در سال نمی تواند هزینه های خود را تامین کند چرا که ممکن است آسیب ببیند و این موضوع مخارج زیادی را برای او در پی دارد برای همین اسپانسرها باید از جودوکاران حمایت کنند تا قراردادهای مناسبی ببندند.

*تو خودت سابقه مبارزه در لیگ جودوی بوندسلیگا را داشتی آنجا شرایط چه طور بود؟ آنجا شرایط کاملاً حرفه ای است و تیم ها هیات مدیره ای دارند که ورزشکاران خود را از طریق اسپانسرهایی که جذب می کنند ساپورت می کنند ضمن اینکه پخش مستقیم مسابقات هم در موفقیت آنها تاثیرگذار است. یکی از مشکلات دیگر لیگ ما متمرکز برگزار کردن آن بود. اما اعتقاد دارم که مسابقات به طور مثال فقط نباید در تهران برگزار شود و تماشاگر مشهدی هم که جودو را دوست دارد باید بتواند مسابقات را از نزدیک تماشا کند. بنابراین به نظر من باید مسابقات لیگ جودو در شهرهای مختلف به خصوص شهرهایی که علاقمند بیشتری به جودو برای دیدن مسابقات می آید برگزار شود.

*برای حضور تیم های مطرحی مثل استقلال و پرسپولیس در لیگ جودو برنامه ای دارید؟ در این خصوص رابطه ها خیلی مهم است. به اعتقاد من تیم های بزرگ باید فعالیت خود را نباید به چند رشته خاص اختصاص دهد و هر تیم مطرحی باید در چند رشته فعالیت کند تا ورزش های مختلف فعال باشند. ضمن اینکه هزینه تیمداری در لیگ جودو حدوداً 200 و 300 میلیون است که فکر می کنم حتی کمتر از قرارداد یک بازیکن لیگ دسته اولی فوتبال باشد. صحبت های اولیه را با مسئولان این باشگاه ها داشتیم اما فعلا پرونده تیم داری آن ها مسکوت مانده است.

*شرایط مالی خودت زمانیکه در لیگ مبارزه می کردی یا در آلمان چطور بود؟ من تمایلی چندانی برای اینکه در لیگ شرکت نکنم را نداشتم اما قراردادها در آن موقع بسیار پایین و حدود 5 و 6 میلیون تومان بود. در آلمان هم برد به برد پول می دادیم اما هدف من از حضور در مسابقات آلمان به هیچ عنوان پول نبود در آنجا حریفان خوبی حضور داشتند که حریف تمرینی بسیار مناسبی برای من محسوب می شدند و برای مسابقات بین المللی و جهانی آماده شوم.

*چطور به این دید حرفه ای دست پیدا کردی؟ من همیشه انگیزه زیادی برای کسب موفقیت داشتم و از اینکه به مقام قهرمانی و مدال می رسیدم سیر نمی شدم و برای همین همیشه تمرین و تلاش در اولویت کاری من قرار داشت. من برنامه ریزی ام را خودم انجام می دادم و در حالیکه در تهران خانه داشتم از مربیان تیم ملی خواهش می کردم که در خوابگاه به من اتاق بدهند تا فکر و ذهنم به طور کامل مشغول به تمرین و مسابقه باشد و فقط جمعه ها خانه می رفتم. وقتی بچه ام به دنیا آمد فقط یک ساعت کنار او و همسرم بودم. یک جایی جمله ای از مایکل جردن بسکتبالیست بزرگ آمریکا خواندم که بسیار جالب بود. او می گفت که بعد از پایان دوران بازیگری اش تازه بعد از سال ها ساعت 10 شب نیویورک را دیده است. من به دلیل حضور در مسابقات و تمرین 5 ترم از دانشگاه مرخصی گرفتم چرا که موفقیت برای من اهمیت فوق العاده ای داشت. من، میران و چند تای دیگر می رفتیم تمرین می کردیم، در مسابقات مدال می گرفتیم و بعد از اینکه شرایط مالی مناسبی نداشتیم ناراحت بودیم اما الان من به جودوکاران جوان می گویم شما تمرین نمی کنید، مدال نمی گیرید اما ناراحت هم هستید.

*اما مسائل مالی دغدغه بسیاری از ورزشکاران امروزی است؟بله کاملاً این موضوع را قبول دارم اگر ورزشکاران در ارگان های مختلف مشغول شوند، ماهیانه حقوق بگیرند و ورزشکار بداند که بیمه است و اگر آسیب ببیند خانواده اش در نمی مانند، تمام فکر خود را به مسابقه مشغول می کند. اما متاسفانه در حال حاضر ما معطوف شده ایم به جایزه های بعد از المپیک. ورزشکار در تمام مدت به این فکر می کند که در المپیک مدال بگیرد و بعد 200 و 300 تا سکه جایزه بگیرد. برای همین فکر و ذهنش به طور کامل مشغول تمرین نمی شود و این باعث می شود نتواند به آمادگی لازم دست پیدا کند. شما همین الان ببینید بازیکنان فوتبال چه قراردادهایی می بندند و از آرم ها و شرکت هایی که با آنها قرار داد می بندند چقدر پول می گیرند. واقعاً قرارداد یک بازیکن فوتبال چقدر است؟

داشتن تفکرات حرفه ای مستلزم چه آموزش هایی است؟برای تحقق این موضوع باید از سنین پایین کار شود. بچه های نوجوانان و جوانان حق بیدار ماندن از ساعت 10 شب به بعد را ندارند و ما موبایل ها و لب تاپ هایشان را جمع می کنیم. من خودم زمانیکه مبارزه می کردم در سه چهار ماه آخر مانده به مسابقات موبایلم خاموش بود و با کسی ارتباط نداشتم چون به نظر من ورزشکار باید انرژی داشته باشد تا صبح و بعدازظهر تمرین کند. اما اگر تا نصف شب بیدار باشد و با کامپیوتر و موبایل مشغول باشد صبح آمادگی لازم را برای تمرین و مسابقه ندارد و در نهایت شکست می خورد. البته ما به زور با کسی برخورد نمی کنیم و سعی می کنیم فرهنگ سازی کنیم. به نظر من بهترین مربی برای هر ورزشکاری خودش است و خودش می‌تواند به خود برای رسیدن به آمادگی لازم کمک کند.

*سال گذشته اخبار حاشیه ای زیادی در رابطه با تو مطرح بود. از پیشنهاد رشوه تا محرومیت 5 ساله از فعالیت در عرصه جودو. در این رابطه صحبت می کنید؟ من به این آب و خاک علاقه دارم و از پول بیت المال همین کشور به این جا رسیده ام پس باید در مسیری قدم بردارم که کشورم زیر سوال نرود. تغییرات حق هر مدیری است اما در این جا گاهی اگر تغییری صورت می گیرد هزار و یک داستان به وجود می آید و تعدادی از افراد با ارتباطاتی که دارند برای دیگران سنگ اندازی می کنند. آدم باید به گذشته خودش هم فکر کند اینکه از کجا آمده ام، چی بودم و چی شدم. این آدمها اگر به گذشته خودشان برگردند دیگر چنین اتفاقی رقم نمی خورد من فکر می کنم به واسطه حضورم در فدراسیون جودو منفعت خیلی ها قطع شد. من نیازی به رشوه دادن و مدال گرفتن ندارم. از همان ابتدایی که آمدم جوان گرایی را در دستور کار فدراسیون قرار دادم و با نونهالان و نوجوانان شروع کردم. من پاک زندگی و ورزش کردم اما افرادی هستند که دوست ندارند من اینجا باشم. وقتی برای نخستین بار می خواستم در مسابقات جهانی شرکت کنم، به مربی ام گفتم که مدال طلا می گیرم اما او خندید و گفت تو یک الف بچه می خواهی مدال بگیری. اما وقتی مدال گرفتم رفتم و به او گفتم دیدی می خندیدی اما من مدال گرفتم. همه من را می شناسند خدا به من یک انرژی‌ای داده که اگر یک کاری را بخواهم انجام دهم، با تمام وجود انجام می دهم. حالا هم باید برای آقایان درس عبرت شود که برای من نمی توانند حاشیه درست کنند و بیایند با یک رقابت سالم خودشان را نشان دهند.

*در چند سال گذشته مدیران فدراسیون و تعدادی دیگر از ملی پوشان تغییر قوانین جودو را یکی از علت های اصلی ناکامی این رشته در ایران می‌دانستند اما در چند وقت اخیر نظر خیلی ها عوض شده و آن‌ها حاشیه ها و همین مسایلی که تو از آن صحبت می کردی را عامل اصلی افول جودو می دانند؟ بله با این موضوع موافقم. تغییر قوانین تا جایی علت افت ورزشکاران بود اما در بسیاری از اوقات حاشیه ها و اختلافاتی که در جودو وجود داشت باعث ناکامی ما بود. اما کاری که ما انجام داده ایم این بود که به ورزشکاران خودمان گفتیم که قوانین این است و شما باید خودتان را با قوانین جدید وفق دهید. بعضی از بچه های ما در مسابقات 2013 گرجستان اشتباه کردند و به قوانین باختند اما در مسابقات اخیر دیگر ما به قوانین نباختیم چون آنها را کاملاً یاد گرفته بودیم و اجرا می کردیم. با این حال باید بگویم که بزرگترین علت افت جودو در چند سال اخیر حاشیه های آن بود که به این رشته ضربه زد و سیبل شد. اما ما پس از مدتی دیگر به ملی پوشان اجازه مصاحبه ندادیم و به آنها گفتیم که اگر مدال می خواهید، موبایل هایتان را کنار بگذارید و بعد از تمرین هر چقدر دوست دارید صحبت کنید.

*رییس فدراسیون جودو صحبت از کسب مدال در المپیک 2016 و 2020 را می کرد فکر می کنی بتوانیم به این اهداف دست پیدا کنیم ؟ به نظر من توانایی کسب یک مدال در المپیک پیش رو و سه مدال در المپیک 2020 را داریم. جودوی ایران توانایی شگفتی ساز بودن در المپیک را دارد. همانطور که گفتم ما سابقه 5تا پنجمی المپیک را داریم به شرطی که مسوولان هم شرایط لازم را برای موفقیت ما فراهم کنند. ما باید المپیکی فکر کنیم، المپیکی تمرین کنیم و المپیکی مسابقه بدهیم تا به موفقیت برسیم.

*در مورد برخورد با قهرمانان و اتفاقاتی که در وزنه برداری افتاده است، چه نظری داری؟ به اعتقاد من فدراسیون و کادرفنی باید تبدیل شود به حلقه محافظتی قهرمان ها. ارتباط من با بچه ها بسیار عاطفی است و راه برخورد با قهرمانان را می دانم. رودکی خودش دید که وقتی مصدوم شد من به او زنگ زدم و حتی روز عمل جراحی زانو تا آخرین لحظه کنارش بودم. چون آبروی ما به هم گره خورده است ما کار سنگینی در پیش داریم و برای همین به طور کامل با همه بچه ها در ارتباط هستیم و از شرایط آنها و حتی وضعیت خانوادگی آنها مطلع هستیم و با خانواده های بچه ها در تماس هستیم تامشکلات آنها را بررسی کنیم. 

* از این حرف‌ها که بگذریم یک خبر مهم دیگر در مورد تو کاندیدا شدنت در انتخابات شورای شهر تهران است قبلاً ورزشکارانی مثل رسول خادم، علیرضا دبیر و هادی ساعی به شورای شهر رفته بودند و حالا هم تو و گروهی از فوتبالیست ها برای شورای شهر کاندیدا شدند و حتی تعدادی از هنرمندان و بازیگران سینما هم به جمع ورزشکاران برای حضور در انتخابات شورای شهر پیوستند. نظرت در مورد این فعالیت های سیاسی ورزشکاران و هنرمندان چیست؟ شورای شهر مختص طیف سیاسی نیست بلکه چهره های شاخص اجتماعی، هنری و ورزشی هم می توانند در ان فعالیت کنند. هدف ما این است که به سلامت جامعه تهران کمک کنیم. ما امسال انتخابات بسیار مهمی را ریاست جمهوری را در پیش داریم و همه باید کمک کنیم که انتخابات پرشور برگزار شود و اکثریت مردم در آن شرکت کنند و با این کار مشت محکمی به تحریم ها بزنیم. مهم نیست که من نوعی رای بیاورم یا نه، مهم این است که به واسطه حضور ورزشی ها و هنری ها در انتخابات تعداد رای دهندگان بیشتر شود و آنها با انگیزه بیشتری در انتخابات شرکت کنند که اگر این اتفاق بیفتد یک پیروزی بزرگ برای ما رقم خورده است و ما به همین خاطر باید با اتحاد و اعتماد کردن به همدیگر این انتخابات را برگزار کنیم.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 325

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>